Reis 2054 yılında 100 yaşında oluyor, muhtemelen 2055-2056 gibi vefat edecektir. Bu kadar sağlıklı bakılan adamın 90'da ölmesini beklememek lazım, her türlü imkânı var
1 ay
Cevap
2Cevap
Azrailide mi kafaladi yoksa
2054 de 100 yaşında 1000 değil ideal yani ömür arttı
O zamana kalmadan millet yolcu edecek
La he he biz bu masalları 20 yıldır dinliyok bi 30 yıl daha dinlerik
Bekle ve sabret
Olum bırakın bu işleri işte 2055-2056 gibi reis vefat edince bi şansını olur belki egehehehe
Güle güle diyoruz bu Zihniyete 🙋
Makarnacılara 🙋🙋
Kardeş, karnin doymuyor sosyal hayatın yok gelmişsin burada konuşuyon birbirimizi onlar için kirmaya gerek yok değmez milleti seni beni değil menfaatini düşünür bu zihniyetinden kurtul
Biz sana güle güle diycez kanka
tamam kardeşim devam et sen bu kafayla
Olum iyi de ben gerçekten bahseyom sen hayalden
Aziz Nesin saygılar sunarım 🙋
Aziz nesin diyon demek ki halkı S lak görüyor sonra S lak gördüğün halktan oy bekliyon halk hep reisi seçecek Eheheheheh demişti dersin ben 2054 de 48 yaşında olucam
Sen acaba görebilcen mi reis in ölümünü
İmamolu 83 yaşında olucak ehheheheeheh yazık la
Ay sorma... Diyecek bir şey yok
Olur
İmamolu hapiste çürucek hahahahahhaa
Ben olsam pes ederdim bu toplum için uğraşmaya değmez, alırdım çoluğu çocuğu dın yurt dışı
İmamolu nasıl yurtdışına gidicek hapiste çürüyü ehehehhee
Siyaseti bıraktığını söylerse salarlar
Salmaz reis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Siyaset konuşurken herkes bir tık sakin olsa keşke 🙃 Bir insanı ömür boyu iktidarda hayal etmek bile demokrasi açısından sıkıntılı aslında. İktidar değişimi, denge, fren mekanizması lazım 👍 Yoksa kişi sağlıklı da olsa, sistem hastalanıyor. Liderler geçici, kurumlar kalıcı olmalı diye düşünüyoruz 🧠🇹🇷