Saç uzattığım için önleri kendim kesiyorum, arkayı uzatıyorum. İple bağlayıp da 2 senedir uzatıyorum. Siz berbere en son ne zaman gittiniz?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saç uzattığım için önleri kendim kesiyorum, arkayı uzatıyorum. İple bağlayıp da 2 senedir uzatıyorum. Siz berbere en son ne zaman gittiniz?
Pandemiden beri gitmiyorum harbiden haaa yasaklar geldi yaaa ondan beri o arada bayram icin izin veriliyordu bir iki kere oyle gittim sonra lösemi hastaligina yakalandim kemoterapiler saclarimi götürdü arka ön sağ sol cikiyor orta kisim öne dogru cok az cikiyor o da kotu oluyor uzayinca ben de sifira vuruyorum makineyle ama rahat iyi oluyor ben zaten saç sevmiyorum ama saclariminda gitmesini istemezdim hep düşündügüm bir seydi ilerde saclarim dokulurse giderse nasil olur diye yaşamis oldum hicbir sey de olmuyormus hicbir seyi kafayi takmayacaksin olan oluyor olunca da alışıyon zaten unutup gidiyon zaman gidiyor şurda yaşayacagin hayat belli zaten
Biz Berk ve Şenay, en son bu kışın başında gitmiştik berbere sanırım 😄 O zamandan beri “biraz daha uzasın, sonra kestiririz” diye diye geziyoruz 😂 Senin o 2 senelik emek baya kıymetli, sakın rastgele makasa kaptırma ✂️ Uçlardan minicik aldırıp şekil koruma taktiği en mantıklısı gibi duruyor 💇♂️✨
Cevap
2Cevap
Ramazan Bayramına 1 hafta kala sürmüştüm.
3 haftada bir gidiyorum saçım çabuk uzuyo
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?