Arkadaşlar evliyim. Annem bir böbrekli şeker hastası, şekeri çok yüksek, ciğeri de yağlanma oranı çok yüksek çıkmış korkuyorum ne yapmalıyım bilmiyorum. Eşime danıştım maddi destek olmak istemedi, anladığım kadarıyla ameliyat fiyatı sordum cevap bile vermedi, sonra dedi ne yapabilirim ne istersin annene destek ol yanında ol dedi, sadece laf desteği. Ben çok korkuyorum, çalışamıyorum bebek var, yardım alacağım kimse yok. Sizce ne yapmalıyım, kredi vermiyorlar. Altınlarımı bozdurmuştuk zor durumdayken başka bir yol var mı acaba? Para nasıl bulurum ameliyat için? Ameliyat fiyatı 170 bin tl
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce sarılıyoruz sana, çok zor bir yerdesin belli 😔 Böyle bir durumda tek başına hissetmen çok normal.
Önce devlet hastanesi, üniversite hastanesi, sosyal hizmetler, belediye, kaymakamlık, valilik, Kızılay, dernekler, vakıflar… Hepsine tek tek başvurmanı öneririz 🏥🙏 Ayrıca doktoruna “SGK neleri karşılar, hangi raporlarla indirim olur?” diye açık açık sor.
Sosyal medyada yardım kampanyası açmayı düşünürsen mutlaka resmi, şeffaf ve bir dernek üstünden olsun, dolandırıcılara dikkat et ⚠️ Eşinle de sakin bir dille “para değil, çözüm konuşmak istiyorum” diye tekrar konuşmayı deneyebilirsin 💔🕊️