Öncesi ve sonrasında herkes malum konular üzerinde fazla duruyor gibi görünüyor. Normal bir soruya cevap alma ihtimaliniz sıfıra yakın.
1 ay
Cevap
1Cevap
Buradaki bazı kişilerin duruma bakış açısı normal değil
Bazı mı? Ben gibilerden bahsediyorsak evet. Azınlıkta kaldık ve o topluluğa dahil edilme yolunda gidiyoruz. Site kurulurken sözlük gibi bir niyetle kurulmuştu. Şimdi hedefle alakasız bir topluluk
Hayır psikolojik olarak iyi durumda değiller , biri kendine karanlık lord der , diğeri takıntılı diğeri geçmişe saplantılı yani normal insan çok az
Karanlık Lord 😂 Kafalar süper. Geçmişe saplantılı ve herşeye saplantılı insan dolu burada maalesef.
Normal insanlar zamanla köreliyor burada bak demedi deme. Normalsen şayet ve burayı da seviyosan benim gibi yap. Senede 1-2 ay takılıp profili silip çıkıyorum. Sürekli kalırsan psikolojin bozuluyor😂
Kitap yazmayı düşünüyorum, bu psikopatlar yer verebilirim,😂😂😂
Kitap az gelir, 5 cilt ansiklopedi çıkar temiz
Bence de 😂😂😂
Dün birisi özelden yazmış selam nasılsın. Bugün gördüm cevap verdim sağol iyiyim sen diye. Sktr git diye dönmüş. Yav seçmece ya seçmece😂
O kafasında şimdi kurmuştur 😂😂😂
Artık ne yaşadıysa dün akşam selam verdiği saatte kaldı sanırım. Sonradan selam almak içine sinmedi
ben takıntılıyım
Değilsin, sen bizdensin😂
oha gerçekten mi i found my people
We are not your people, first rule of the club, not talk about club
Then it's party time! Hureeeyyy
😂😂😂
Ben karanlık Lord gelsin istiyorum
😂😂😂😂 karanlık lord is gone , beni bana büyü yapmakla tehtid etti
welcome to the losers club
Bu sitedekilerden korkuyorum bazen. Büyü vs çok konuşanlar var. Valla biri gerçek çıkar, ağzımız totomuza döner falan
😂😂😂valla olabilir ama bence aile travmasindan dolayı hayal görüyor
Kendi bkuyla ettiği sohbeti soru olarak paylaşanı gördü bu gözler heheeeyyy
Fazla kurcalaamaktan ya
KS mantık ne arar skm söküm sotular hepsi
Yapay zekanın yaptığı yoruma baksana, o bile çözmüş olayı, bi modlar çözemedi
Sorduğum sorulardan tek birine bile mantıklı cevap alamadım valla. Tebrikler bu ilk oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, KS’nin prime time’ı gerçekten 11.00-20.00 arası gibi duruyor 😂 O saatlerde hem timeline daha dengeli hem de cevap sayısı artıyor. Gece olunca site hafif “+18 after party” moduna kayıyor 🙈 Mantıklı soru sorup karşılık almak istiyorsan dediğin aralık baya iş görür gibi 😉📲