Bir Şırnaklı ama tamamen hayatını canını Atatürklük üzerine kurmuş yani aşırı derece düşünün ben Zonguldaklıyım ama benden bile daha fazla ilgisi var
1 ay
Kimse kardeş falan değil ya o işi bir geçin kendi kökünüze sahip çıkın Türksünüz kendinize gelin. Olabilir Atatürk sevebilir yabancılardan da oldukça sevip saygı duyan var bu onları Türk yapmıyor az irkci olun Kürt sevilir mi aaaqqqq gece gece banlanacaz ya
Abartma sende tamam ben öyle dedim de hayvan olma
Biz Berk ve Şenay 🧿
Bir insanın etnik kökeniyle Atatürkçü olması arasında hiçbir çelişki yok aslında 🤷🏻♀️🤷🏻♂️ Atatürk’ü seven çok fazla Kürt tanıyoruz. Cumhuriyet, laiklik, eğitim fırsatı gibi değerler herkese ait sonuçta. İlgi düzeyi de kişisel tarih, aile, okuduklarıyla çok değişiyor. Yani gayet normal, hatta güzel bile diyebiliriz 😊🇹🇷✨
Cevap
11Cevap
Atatürk'ü sevmeyen saygı duymayan insandan olmaz zaten Kürt Türk ne fark eder
Tamam bak ama işte bu çocuk değişik bak 19 yaşında Atatürkçü düşünce derneği üye olmuş inanmadım gösterdi erkek arkadaşım oluyor kendisi yani bilmem garip geldi
Ne güzel umarım karakteri de iyidir 💯🙌🏽
Karakterine iyi de bana garip geliyor değişik yani bilmiyorum
Olabilirrr
Numara çekiyordur etkilemek için ailesi dem oy atıyordur 🤣 kesin Kürt ile takılan kızı türk den saymıyorum dışlıyoruz 😎
Hayır işte bende öyle sansımda çocuğun 19 yaşımdan beri Atatürkçü düşünce derneği üye
Gizli casus 🤣
bu topraklarda yaşayıp akli selim olup ve objektif bir şekilde davranıp objektif şekilde düşünen her insan Atatürke karşı çok büyük saygı ve hayranlık duyar
Bu saygı duymayıda geçmiş ama bak herkes diyor çocuk çok iyi ama 19 yaşından beri Atatürkçü düşünce derneğine de üye yani bir gariplik yok mu
Yok kendi tercihi bende Atatürke saygı ve sevgi duyuyorum fakat o tarz derneklere girmeyi tercih etmiyorum yani ortada ilginç bir durum yok ben zazayım mesela Atatürke karşı hiç bir ön yargım yok normal bir durum bu
O atatürkçü ama belli sen değilsin vatan hainliğine yaklaşmışsın hatta öyle olmasan Kürt demek yerine Türk dersin sonuçta. Kürt de Türk de TÜRK milleti dir
Vatan haini sensin sadece garip geldi köken olarak kürt bir Türk vatandaşıyım dedi o dediğinde doğruda Şırnaklı birinden garip geldi niyetim kötü değil
Atatürkçülük yok sende
Sen Atatürk düşmano bir vatan hainisin inşallah senden ayrılıp atatürkçü bir kız bulur , zaten ülke Kürtlerden değil Türk olup atasının peşinden koşacağına tarikat peşinde koşanlardan çekti.
Atamız tek ataturk değil fatih te var haberin olsun
Ne var rahatsiz mı etti seni anlamadım?
Abla rahatsız etmedi de bak şimdi erkek arkadaşım bu çocuk ama 19 yaşında Atatürkçü düşünce derneği bile üyeliği var inanmadım gösterdi kürt değil misin dedim dedi köken olarak kürdüm Türk vatandaşıyım birde Şırnaklı niyetim kötü değil ama baya garip geldi
Kürtlerde saygı ve minnet duyan çok fazla kesim var. Nıye bu kadar şaşırdın. Hain olsa daha mı iyi. Çık o kafadan
Abla nerden bileyim ben 27 yasındayım tüm şehit haberleri doğudan geliyordu
Helal olsun işte denir buna
Öyle diyorsunda bence illa birsey vardır bak şimdi 19 yaşında Atatürkçü düşünce derneği üyeliği bile var inanmadım sevgilim göster baya şaşırdım
normal neden olmasın?
Ama Şırnaklı
Niye olmasın ki?
Ama Şırnaklı kürt
Şırnaklı Kürtler Atatürkçü olamıyor mu?
Olabilir yani tamamen karakter düşünce meselesi
Kürd değildir muhtemelen.
Yok etnik köken olarak kürdüm türk vatandaşıyım diyor
doğuda dönen oyunları bilmiyorsun. hiçbir Kürd bunu yapmaz. yapan Kürd değildir
Normal değil bir kürt atatürkü sevemeez
Abartma sadece aşırı üst düzey seviyor birde Atatürk kürtler hakkında bir kitabı varmış onu gösterdi
Normal
Sen başkasın abdüley
Her şey böyle başlıyor abi
Olabilir
Ama Şırnaklı
Olabilir başörtülü kızların gece kulübünde israil bayrağı salladıhını duymuştum yani insanlar değişik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?