Sevgilim Kürt, Atatürkçü, Kemalist görüşlü CHP'li sizce gerçekten Kürt mü
2 ay
Cevap
9Cevap
Chp'liler Atatürkçü değil ki, onlar kemalist yani yahudi, sebetayist, ermeni vs
Hangi kafadasin Atatürk partisi Atatürk ideolojisi zaten kemalizm
Atatürkçülük başka Kemalistlik başka ayrıca CHP'nin Atatürk İlke ve İngilapları ile uzaktan yakından alakası yok ha var diyorsan sen Atatürke hırsız din düşmanı hain demek istiyorsundur
Tamam bana bir anlatabilir misin Kemalizm nedir Atatürkçülük nedir ben kaç yıldır CHP üyeyim haberin var mı kaç kitap okudum
Çok merak ediyorum nasıl oluyorda Yahudiler, Sebetayistler ve Ermeniler ve onu geçtim katliam yaptığı Tuncelili Aleviler Kemalist oluyor?
Yaz dersimli diyab ağa adam dersimli Atatürk can dostu birlikte çekindiği fotoğrafları var katliamı sadece hainler yok edildi
Sen dediğimi açıkla Kemalizm ile Atatürkçülük farklı ise farkları söyle
Bana anlatırmısın Hainler yok edildiyse CHP'liler onlara neden sahip çıkıyor ayrıca nasıl oluyorda İsrail de Büst oluyor ve Büstte Yahudiler sana minnettardır diyor bunun anlamını da açıklarmısın?
Atatürkçülük onun ilke ve inkilaplarını yaşatanlardır onu sevenler yani, Kemalistler ise onu kullananlardır
Sjsjsjjs gülmekten öldüm ben 4 yıllık üniversite okudum sence boş birine mi benziyorsun bir araştır CHP ve anayasamıza Kemalizm kim koymuştur birde hainlerin öldürmek doğrudur ama unutma Atatürk devletine bağlı hiç kimseyi zarar vermedi diyab ağa unutma araştır sen bakalım
Chp zaten türk düşmanı kürtçü bir parti o normal ama Atatürkçü olması normal değil
O sevgiliden olmazzz. Kemalist ayrı. Atatürkü sevmek ayrı. Bu iki noktayı bilerek sordun umarım soruyu
Hayır biliyorum ama o Atatürk ilke ve inkılaplarina göre yönetilmesini düşünüyor
Cumhuriyeti savunabilir. Kemalist deyince çok farklı. Birçok kürt Atatürk ü sever. Bu normal. İnsanlığına bak. Aşırı kutuplaşıp kutuplaşmadığına belli bir görüşe. Gerisi teferruat.
Kemalizm nedir onun açıklamasını yap cgbt sorma
Sen kutuplaşmamış olabilirsin
Merak etme iyi biliyorum. Senin algın biraz daha ılıman olabilir.
Bana sen anlatmak ister misin. Muhtemelen yanlış bir algıya sahip olduğumu düçünüyorsun
Şimdi atte Atatürkçülük bağımsızlık çağdaşlık laiklik temsil ediyor Kemalizm ise Atatürk direk idoloji olarak görüyor yani Atatürk dediği izlediği yolun devamı olarak görülüyor
Biliyorum. Ama kişiden kişiye algı değişir.
Çocuğun nasıl algıladığı önemli. Atatürk ile ilgili bir kaç şeyi sevmesinden ona Atatürkçü diyemezsin. Çocuk Kürt olmasına rağmen evet görüşüm tamamen bu diyorsa bana inandırci gelmiyor. Bu soruyu sorduğuna göre sen Atatürkçüsun ve bu yolda hayatını şekillendirmis veya şekillendireceksin. Problem yaşayacağını düşünüyorum
Mevcut chpnin kurtlere hizmet etmesinden dolayı normaldir
Gelip böyle bir soru sorduğunu bilse ayrılır sende nasıl bir soru bu
Ülkede Milliyetçi Hareket Partisi adlı partinin de Apocu olması gibi sıradan bir şey artık.
Neden olmasın ki 😀 olması gereken bu zaten
Neden normal işte
Asimile ve cahil
Eğitimli ise normal
Turkum demiyorsa sg sevmesin atami
evet normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Etnik kimlik başka, siyasi görüş bambaşka bir şey canım 😊 Kürt olup Atatürkçü, Kemalist, CHP’li olmak gayet mümkün ve normal. İnsanların kimliği; dili, kökeniyle ilgili, görüşleri ise yaşadıkları, okudukları, hissettikleriyle şekilleniyor. Sevgilinin Kürtlüğü oy verdiği partiyle ya da ideolojisiyle ölçülmez, kendini nasıl tanımlıyorsa odur 💛🇹🇷✨