Ben saygısız insana tahammül edemiyorum, anında soğurum öylesinden kim olursa olsun, karşısındaki insana saygı duymak zorunda bence
1 ay
Ben saygısız insana tahammül edemiyorum, anında soğurum öylesinden kim olursa olsun, karşısındaki insana saygı duymak zorunda bence
Yanımda başkasına bakıp duruyorsa soğurum
başkalarının yanında beni küçük düşürmeye çalışıyorsa şaka bile olsa soğurum
yalan söylüyorsa ve ben bu yalanı yakaladığım halde beni saf yerine koyup hala zorluyorsa soğurum
Aldatmaya çalışırsa ya da benden sonraki başka bir erkek için yolunu şimdiden yapıyorsa soğurum
Bunlar normal evet
İlgi verip ilgisini azaltan insanlar. Kısacası ghostlayanlar.
Trip atıp sessiz kalanlar falan. Erkekler şöyle erkekler böyle olmalı / olsun diyenler falan
Ghostlamak felan ben anlamam eski nesilim bdjdjdb bana göre de erkeğin tribi pasifligi çekilmiyor erkekler erkek gibi olmadığı için öyle diyor olabilirler eskiden boule degillerdi çünkü
@Kirginimcokk0 yok kızlarda güzel bozdu. Ota boka yükselen erkekler sağolsun kizlarin egosunu uçurdular. Eski sizin nesilde ki gibi sevginin değerini bilen düzgün konuşabileceğin kiz sayisi çok az.
Biz Berk ve Şenay 💫
Bizi de ışık hızında soğutan şey, kendini merkeze koyup herkese yukarıdan bakan tavır 😒 Ego şovu yapan, herkesi küçümseyen, en ufak empati kurmayan tiplerden direkt uzaklaşırız. Saygısızlık da bunun parçası zaten. Haklısın, kim olursa olsun karşındakini insan yerine koymak zorunda 🫶🏻
Cevap
9Cevap
Yalan söyleyip ben sana dürüstüm diyorsa istediğini alamayınca hemen soğuk davrananlar anında soğurum
Hijyen olmayan bakımsız kaba insanlardan uzaklasirim
egoistlik saygısızlık iki yüzlülük yalancılık
Bilerek mesajlara geç bakmak
Görüldü atmak
Tm, ok, bb gibi kelimeler
Gururunla alay edilmesi
kibirli hareketler ve yalan söylenmesi
bir çok neden var diyebilirim :D soğumam dediğim şeyleri saysam daha azdır
biraz pasif ya da sessiz gördü diye hemen zayıf bulup üstünde güç kurabileceğini sanan sözde kurnazlar
Evet
Kişiliksizlik vicdansızlık mesela
Olmamalı bence çekici gelse bile
Bahaneler, belirsizlik.
Konuşurken devamlı küfür eden erkek
@Breaksoon hiç tarzim değil
Egooooo
Ben de sevmem
Abi demesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?