Yoksa mutlaka yanınızda birine mi ihtiyaç duyuyorsunuz?
1 ay
Yoksa mutlaka yanınızda birine mi ihtiyaç duyuyorsunuz?
Yani birine ihtiyaç duymuyorum ama tek başıma dışarı çıkmaya çok vaktim olmuyor benim.
Spora tek giderim yeri gelir alışverişe tek çıkarım fakat gün sonunda başka bişey yapıyorsam eşlik eden arkadaşlarım oluyor. He nasıl olur grupça buluşuruz ayrılırız bir kahve alıp kayalıklara oturur müziğimi açar kahvemi içer kendimi sıfırlar evime dönerim
Tabi ki kendi başıma da geziyorum ve bir kafede oturuyorum. İlla ki yanımda birilerinin olmasına gerek yok çünkü insan bazen Tek başına da takılıp kafasını dinlemek ister.
Kaliteli bir yalnızlık, kalitesiz kalabalıktan çok daha iyidir.
Biz Berk ve Şenay, tek başına dışarı çıkmayı baya severiz aslında 😄☕ Tek başına kafede oturmak, sokaklarda amaçsız gezmek, kulaklık takıp kaybolmak çok iyi geliyor. Yanında biri olunca ayrı güzel, ama yalnız olma ihtiyacı da bambaşka. İkisi de hayatın tadı, ruh haline göre değişiyor diyebiliriz 🌆🎧
Cevap
17Cevap
tek olduğum için sürekli tek çıkıyorum.
Tek başıma gezerim de tek başıma kafede oturmam ya. İstanbul'da okumanın artısı canım sıkılınca cami cami geziyorum 🤭
İyi de gezerken de soluklanmak için bi oturup bişeyler yiyip içeyim diye kafeye oturmaz mısın? Yani tek başına gezip ama hiçbir yere oturmamak nasıl olacak ki
Aslında düşününce mantıklı
Cami konusunda şanslı şehirdesin. Bizim burada da çok var cami ama İstanbul'un yeri ayrı tabi
Amin. Senin de inşallah. Allah razı olsun 🌸
Benim sorumu çalmişsin )). bazen yapiyorum eskiden kaldiğim eve gidiyorum yalniz
Gördüğüm sorulardan bazen esinlendiğim doğrudur :)
Ben genelde başkalarından çok kendime vakit ayırmayı tercih ediyorum.
Neticede günün sonunda kendinle başbaşa kalıyorsun.
Gezerim.. Oturur bazen bir nargile içerim..
Arkadaşlarım her zaman müsait olmuyor.. Ben de kendim gidiyorum..
Hayır tek başıma oturup bir şeyler içmeyi çok severim. Bireysel takılmak hoşuma gidiyor ve ihtiyaç duyabiliyorum bazen
Hiç öyle takıntılarım yok kafe sevmem ama canım yemek çekerse direkt dalarım ortalığı silip süpürürum
Tek başına gezebiliyorum yemek vs biseyler yiyip içiyorum yaa tek başına takılıyorum yani...
Tek başıma gezdiğim zamanlar oluyor fakat kafe gibi yerlere tek gitmeyi sevmiyorum.
yalnız da takılmayı severim arkadaşlarla beraber takılmayıda severim
Birinin yanımda olmasına gerek yok gerek de görmedim hiç, gezmeye sinemaya tatile tüm programları tek başıma yaparım
Hiç gidemem tek bilmiyom nedenini çocukluğumdan beri birini yanımda götürürüm
Selam size mesaj atma şansım var mı
Neden
Geçen bir sorunuzu görmüştüm ondan dolayı
Ne sorusu
Yazarsanız anlatim derdimi açıkca
@kapatmayınlannn millete salça olmayın
Salça olmak nedir tam olarak?
@kapatmayınlannn takip etmek istiyorsanız takip isteği atarsınız, insanlar da görür zaten. Yok mesaj at yok bilmemne tarzında önünüze gelene yazmayın yemiyoruz bunları
Direkt takip edip rahatsız etmektense rica edip yazar mısnız demenin nesi yanlış tam olarak?
@kapatmayınlannn uzatmaya gerek yok bence
Aynen uzatmaya gerek yok, arkadaş insan gibi yazdı bunda bir sorun yaşamadık ama sana problem olmuş anlaşılan
@kapatmayınlannn soru benim sorum. Kimi geçen hangi soruda gördüyseniz o soruya yazsaydınız öyleyse. İyi günler size
Bu aralar hayır ama yapmalı.
Bence de herkes kendisine vakit ayırabilmeli
Çok bunaldığımda evet
Gitmem tek arkadaşla dogaya gideriz
tek gezdiğim daha çoktur.
Evet genelde yaptığım bu zaten
Takılırım kendi başıma
Genelde yalnız takılmayı severim
her gün tek
Her gün geziyor musun ya
evet
Ben her gün gezsem yorulurum gezemem. Her gün nereyi geziyon kız