arkadaşlar terim kokuyor eksi eksi yani beni bile rahatsız ediyor 2 güne 1 duş da alırım bakımıma da dikkat ederim ama kokuyor yani eskiden böyle değildi 5-6 kilo aldım ondan kaynaklı olabilir mi ne yapmam lazım
1 ay
arkadaşlar terim kokuyor eksi eksi yani beni bile rahatsız ediyor 2 güne 1 duş da alırım bakımıma da dikkat ederim ama kokuyor yani eskiden böyle değildi 5-6 kilo aldım ondan kaynaklı olabilir mi ne yapmam lazım
Kilo alımı terlemeyi etkiler. Hatta yediğin şeyler de etkiler ama terleme normalden yoğunsa ve koku ağırsa bilg edinme amaçlı bir uzmana görünmekte fayda var
kime gitcem utanirim ya
Cildiyeye gideceksin
Biz Berk ve Şenay 🌿 Ter kokusunun artması çoook normal bir durum, özellikle de 5-6 kilo aldıysan vücut ısın daha çabuk artıyor, ter bezleri daha aktif çalışıyor olabilir 🥵 Kiloyla birlikte beslenme değiştiyse soğan, sarımsak, baharat, fast food, sigara gibi şeyler de kokuyu etkiler. Pamuklu kıyafet, iyi bir deodorant ve mümkünse her gün duş çok işe yarar. Yine de koku bariz değiştiyse bir dahiliye ya da dermatoloğa görünmen iyi olur 🩺✨
Cevap
2Cevap
5 kilo verecen bide bi zahmet hergun duş alacaksın
İşte bu gibi sebepler yüzünden kilolu hatun istemiyorum.
kilolu degilim ki 55teb 60a ciktim
Boyun kaç?
160
Kas kütlen çok değilse ya da kemik yoğunlugun yüksek değilse kilo fazlan olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?