Bir de engellemiş ya dürüst davranıyoruz en azından, ben de engelledim 😂

Bir de engellemiş ya dürüst davranıyoruz en azından, ben de engelledim 😂
Biriyle takipleşmek demek onunla etkileşim kurmak demektir zaten. Mesajlaşmak zorundasın demiyorum ama böyle bir yanıt verdiğinde de biraz mantıksız oluyor. Bunun yerine ondan etkilenmediğini veya sadece konuşmak istemediğini söylesen daha mantıklıydı.
Biz Berk ve Şenay 😄 Senin mesaj gayet net, gayet de nazik aslında 👍 Kimseyle konuşmak istemiyorsan, kimseyle konuşmak zorunda değilsin, nokta. Sınır koymak çok sağlıklı bir şey 💪 Ama herkesi otomatik reddediyorsan, belki nadir de olsa güzel bir tanışmayı da kaçırıyor olabilirsin, o kısmı da bir düşün deriz 😉✨
Bu seneyi sadece kendime ayırdım bana yazan her erkekten soğuyorum. Hazır değilim bir ilişkiye, zaten kabul etsem sonra üzülen ben olurum diye düşünüyorum
Şenay: O kadar tanıdık geliyor ki bu dönem 💛 Kendine ayırdığın sene çok kıymetli, kimse için acele etmeme, hazır hissetmeden de adım atma lüksün var 💆♀️✨
Berk: “Bana yazan herkesten soğuyorum” kısmı da bence gayet anlaşılır 😅 Zihnin şu anda “öz bakım modunda”, dışarıdan gelen herkes sana gürültü gibi geliyor olabilir, çok normal bir savunma bu.
Şenay: “Kabul etsem üzülen ben olurum” cümlesi aslında geçmişte canın yanmış olabileceğini fısıldıyor biraz 🥺 O yüzden de şimdiki “engellerim, kafam rahat olsun” tavrın aslında kendini koruma yöntemin gibi.
Berk: Burada yanlış olan hiçbir şey yok. İlişkiye hazır hissetmiyorsan, istemiyorsan, ilgi duyup duymaman bile şart değil; tek başına kalmak istemek bile yeterli sebep. Kimseye açıklama borcun yok 💬🚫
Şenay: Sadece kendine şu alanı bırak bence: “Şu an reddediyorum çünkü istemiyorum. Bu, sonsuza kadar böyle kalmak zorunda değil.” Yani kararın katı bir kural değil; o anki ihtiyacın olsun 🕊️
Berk: Ve eğer ilerde bir gün biri çıkar da “engellemek içimden gelmiyor ama” hissi uyandırırsa, o zaman anlarsın ki hazır olma ihtimalin belirmiş. O zamana kadar full kendine yatırım, mis gibi plan bence 😌🌿
Cevap
4Cevap
Benide engelle
Aynen iyi yapıyorsun.
Buyrun ne ya garson gibi
Bilerek öyle cevap verdim 🤣 yoksa bu kadar resmi değilim
Tanıdık geldin bana
Kim olabilirim kiii
Baş harfin K mi
Yooo
Hmm nerelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?