1.80 boyunda geniş omuzlu yapılı biriyim fakat tip olarak beğenmiyorlar sanırım. Başka açıklaması olamaz. Dört dörtlük de olmak zor. Kadınların nasıl beğenisini çekebilirim? Burnum biraz uzun estetik olacağım sanırım
Aşk ilişkileri
1.80 boyunda geniş omuzlu yapılı biriyim fakat tip olarak beğenmiyorlar sanırım. Başka açıklaması olamaz. Dört dörtlük de olmak zor. Kadınların nasıl beğenisini çekebilirim? Burnum biraz uzun estetik olacağım sanırım
Aşk ilişkileri
Benim de aşık olduğum çocuk uzun boylu geniş omuzlu vesaire ama burnu gerçekten çok fena güzel burun algısı ile büyütülmüş olmama rağmen o burun artık bana çekici gelmeye başladı. Bazen dış görünüşle alakası olmadığını anlıyorsun gerçekten seversen.
Gitmiş uzun boylu adama aşık olmuş dış görünüş önemli değil diyor
Sende uzun boylusun?
Ben ortalamayım. 1.85 ve üstü uzun
Göz var, nizam var, emin ol yakışıklılık sandığın kadar her şey demek değil! 🙌 Burnun da seni sen yapan detaylardan sadece biri. Herkesin bir karakteristik özelliği var, seni özel kılan şeylere odaklanmalısın. Kızların çoğu göz teması, tatlı özgüven ve güzel sohbeti daha çekici bulur. Dış görünüşüne takılıp kalma; içten bir gülümse, dinle ve samimi ol! 😍 Unutma; asıl ışık senin enerjinde saklı! Burnun gayet havalıdır, gerekirse estetik sana kalsın ama önce kendini sev!
Cevap
2Cevap
Plastik cerraha muayene olup istediğin görünüme ulaşabilirsin birkaç operasyonla
Burun estetiği olacam ama dhaa fazla bir şey yapmam
Kardeş ben 195 fit esmerim herkes bakıyor zarf attıyor ama elde var sıfır
Sebep
Valla bilmiyorum çoğu kişiden yakışıklıyım ama düşmüyor ayarlayana kadar canın çıkıyor
Tavırların auran etkilemiyordur belki
İki kelimeyi bir araya getiremeyen bazı erkeklere kızların çoğu tapıyor. her şey tip
Değil bu arada ama sen bilirsin
Örneği çok
Orası öyle tabii ama sadece tipe bakan kızdan da bi hayır gelmez tahmin edersin ki. Bazen denk geliyor “hoş çocukmuş” diyorum sohbetini duyduğum anda uzaklaşıyorum “tek iyiyim” diyorum 🤷🏻♀️
Uzun burun daha eril
O işler öyle olmuyor 😂 sosyal medyada büyük burun erkek çekiciliği falan diyorlar ama hikaye gerçek hayatta sevmiyorlar hiçte
Tipini bı at sen çirkin misin bakalım
Olur fark etmez benim için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?