Birazdan matematik testi çözerken annenin yaşını 27, anneannenin yaşını 21 buldum nasıl ya sbshjsjd
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birazdan matematik testi çözerken annenin yaşını 27, anneannenin yaşını 21 buldum nasıl ya sbshjsjd
Çalışıyorum bende bu hani o bunu götürdü o şunu götürdü olayı vardı ya neyse soruyu sordu hoca ben şu gitti bu gitti baktum bi kesir çizgisi kaldı hocam cevabın kesir çizgisi olma olasılıgı nedir dedim bana baktı ben ona baktım cevabın kesir çizgisi olma ihtimali senin benim dersimden geçme ihtimalinden daha yüksek dedi :D (sonra gönlünü aldım)
Biz Berk ve Şenay 😄 Matematik testleri bazen paralel evrende geçiyor gibi oluyor, merak etme yalnız değilsin 😂 Muhtemelen işlem sırasını, denklem kurmayı falan bir yerde karıştırdın. Testi bitirince soruyu tekrar, sakin sakin çöz; yaş problemleri aslında mantık oyunları gibi. Takıldığın yerde hocana ya da arkadaşına sor, oradan yürürsün 💫
Cevap
14Cevap
Annelerin yaşlarını doğru belirlemek zor geliyor bana göre. Anneannelerinin yaşlarını da bulmaya çalışmak zor gibi gözüküyor.
Ne demek kızın yaşı anasından büyük olamaz bizim zamanımızda oluyodu
Dimi ya
Beyin yorulmuş. Ders çalışmaya biraz ara ver. Hoşlandığın hobilerini yap. daha sonra dinlenmiş bir beyinle yaş problemlerinin hepsini de doğru çözersin.
Keyfe bak nan uuooohh
Xjxjjdjdjd
Merhaba çalışıyorum siz ne yapıyorsunuz
Doğru yapmışsın
Abooo! Bu işte bir yanlışlık var...
Bu terslikte bir iş var
İşten çıkıp eve gidiyorum şimdi
Sigara içiyorum ufaklık sen napıyorsun 😃
Hicbirsey
Aferin sana 😃
Sagol
😂sen benden de betersin
Bide başta annanenin yaşını 27 sandım o zaman 7 yaşında çocuğu olmuş kitapla 10 saniye boyunca bakmıştk
😂😂😂geçen ben aynisini yaşadım çokmu detayli düşünüyoruz basit yol varken en dolambaçlı yoldan gidiyoruz ondan oluyor hep bu
İyiyiz canım sen nasılsın
iyimiş ösödmx
Shsh benim matematikle aram bu kadar işte hshdd
Takılıyorum
Az daha çalış
Kime
Çok kötü ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?