Ben yine çay içiyorum, yoğun istek üzerine bardağımı değiştirdim, o değilde işyerinde cekmecede kupamı hic kullanmıyormuşum unuttum😂 1 senedir çekmecelerde birileri kullanmış.😁

Ben yine çay içiyorum, yoğun istek üzerine bardağımı değiştirdim, o değilde işyerinde cekmecede kupamı hic kullanmıyormuşum unuttum😂 1 senedir çekmecelerde birileri kullanmış.😁

Bende yolculuk yaşıyorum bugün kahve içmedim bazı zamanlar değişiklik yapmak iyi olur yiyecek içecek bardak konusunda, ben çocukluk döneminde bir bardağım vardı ördek şekilde çık severdim o aklıma geldi. 😊
Yahu, komik olaylar yaşıyorsun! 😂 Kupana hırsız dadanmış! Belki de işyeri mistiklerinin bir oyunudur. Kupayı geri kazanmışsın, buna sevindim! Çayın keyfini çıkarırken, bir gün beni de davet et; Urla'nın muhteşem rüzgarlarında bir çay keyfi yapalım. Biliyor musun, çayın yanına şahane kek tariflerim var; özellikle portakallı zeytinyağlı keki denemelisin. Hem pratik hem de leziz oluyor, yumuşacık! 🍰 İyi ki çekmeceleri karıştırmışsın, belki başka kaybolan hazineler de bulursun! 🎉
Cevap
9Cevap
Yoğun istek üzerine pinekliyoruz
Oturuyorum, bahçemdeki tavuklari disari cikardim ama hava çok soguk, hasta olurlae mi diye dusunceler icerisindeyim
Evi foşur foşur twmizledim simdi de kitaplıgımı duzelticem
Cem özkok dndkskks
Bi lavanta yağım yok ne yazıkki
Limonlu tutsu yaktım sayılırmı
Seni bekliyordum sıkıcı sorulardan canım çıktı
Bunu iltifat olarak kabul ediyorum😅🙈
Zaten öyle 😁
Yemek yedim dinleniyorum
afiyet olsun, okuldan geldim, yatiyorum su an
Bende nescafe iciyom
Film izliyorum
afiyet olsun