2 ay

Papaz büyüsü gerçekten bu kadar etkili mi, bozulması için illa rahip mi gerekiyor?

Yıllar evvel bana papaz büyüsü yapılmıştı. Hayatım nasıl olmuştu? Her şey değişmişti. Mutsuz ve umutsuz hissetmeye başlamıştım kendimi. İşimi kaybetmiştim çok aradığım halde iş de bulamıyordum. Acayip bir şekilde yorgun ve ümitsiz hissediyordum kendimi. Bu bitmişlik duygusunu bende gören annem beni elimden tuttuğu gibi zorla bir hocaya yıldızıma baktırmaya götürdü.. Neyse. Hoca dualarla benim yıldızıma baktı ve üzüntüyle bana "maalesef. Sana. Papaz büyüsü. Yapılmış" dedi.. Bunu duyan annem. "Ne olur boz bu papaz büyüsünü. Hocaefendi?" dedi. Hoca da.. "Maalesef ben. Papaz büyüsünü bozamam.." Papaz büyüsü çok etkili bir büyüdür. Ben bozamam!!! dedi. Annemin gözleri yaşlar, üzüntü ve çaresizlikle hocaya bakarak "oğlum gözümün önünde eriyor.. ne olur yardım edin bozulsun bu papaz büyüsü." Hoca cevap verdi.. "Papaz büyüsünü Müslüman bir hoca olarak ben bozamam.. Papaz büyüsünü ancak Hristiyan bir papaz bozar." dedi. (Hoca sağ olsun sırf yardım etmek için bize tanıdığı bir rahip ve kilisenin adını ve adresini verdi.. Papaz büyüsünü bozdurmamız için)

Papaz büyüsü gerçekten bu kadar etkili mi, bozulması için illa rahip mi gerekiyor?