Daha önce büyü yaptırdınız mı veya etrafınızda yaptıran tanıdık birileri var mı?
Peki büyüye inanır mısınız?
Papazlar büyü yapar mı? (Ben yapıyorlar diye biliyorum)
Peki büyüye inanır mısınız?
Papazlar büyü yapar mı? (Ben yapıyorlar diye biliyorum)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yapıyorlar dediler hatta yaptırdım zamanındada çok para yedirdim ama işe yaramadı
Teşekkürler.
Benim doğduğum ülkede yaptıran çok var. Faydasını görmüşler. Ortodoks kilisesinde
Senin doğduğun ülke hangisi bilmiyorum ancak daha önce klişede görev alıp mardinde ikamet eden eski mafiryanlarından birisine büyü yaptırdım en son ve başarılı oldu. Yanına sürekli gidip geliriz ve sürekli büyüler yaptırırız ve hepsi başarılı oluyor. Ama papazım diyen Ortodoks kilisesinden birisi yapamamıştı.
En iyi büyücüler Türkiye'de Mardin Adana'da falanmis öyle duydum.
Aynen öyle
Mardin de nerde varmış oraya giderim eğer gerçekten varsa
Yardımcı olur musun bu konuda
@Oylesineboylesine345 eklim seni
Eklesene
Allah allah neresi ki
N'olur yardımcı olur musunuz lütfen
@Oylesineboylesine345 yardımcı olur musunuz lütfen
@Abdcefgggv yaş kaö
28
Yoo papazlar da din adamıdır. Hristiyanlıkta büyü diye bir şey olmaz olamaz diye biliyorum yapılamaz yani
Ben hristiyanim. Büyü yaptıran hristiyanlar var. Sadece daha önce hiç yaptırmadım. Yaptıran varsa görüşlerini almak istedim.
Gittiğim kilisedeki papaz yapıyor büyü
Yani Müslümanlık ile bağdaştırıyorum da saçma değil mi bir papazın büyü yapması? Bir cami hocasının büyü yaptığını düşünüyorum onunla kıyasladım djshjsdbjd
Akrabam müslüman ve hocanın evine gidip büyü yaptırdığını biliyorum. Ona kağıtta yazıli birşeyler verirdi ve o da bu kağıtları belirli aralikla yakardi
Yani bu kişiler o zaman din adamı olmuyor. Büyücü oluyor. Din adamları büyü yapmaz. Dim adamıyım diye geçinirler
Anladım.
Özellikle de benim doğduğum ülkede büyü için papaza gidenler fazla hatta müslüman kadınlar bile gidiyor.
Çok tuhaf. Yani aynı anda din adamı olup aynı zamanda da büyü yapıyor. Büyü adı altında acaba farklı bir işlem yapıyor biliyor musun?
Kim bu no'lu r
Papazlar büyü yapmaz papazlar ruhani liderdir
Hep gittiğim kilise var oradaki papaz yapıyormuş
Hayır orada günah çıkartıyorlar günahlarını itiraf ediyorsun büyüye falan inanma böyle bir şey yok sen günah çıkarmayı karıştırıyorsun
Hayır farklı farklı işlemler var. Aralarında büyü de var. Söylediler işte yapıyorlar diye. Ortodoks kilisesi
Yok büyü diye bir şey ben sürekli giderim kiliseye büyü falan duymadım ama soracağım kiliseye mantıken bakarsan böyle şeylere inanmamalısın büyü diye bir şey olmaz
Büyü var buna inanıyorum. Sadece yaptıran var mı yok mu özellikle de papaza yaptıran var mı bunu sormak istedim. Benim doğduğum ülkede kadınların çoğu hatta müslümanlar da gidiyor kiliseye büyü yaptırmaya
Anladım bence bu konularda aydınlanmalısın büyü diye bir şey yok bu nedir biliyor musun hipnozdur karşına geçer 2-3 kelime söyler sen hipnoz olursun başına bir şeyler gelecek sanırsın para tuzağıdır hepsi aydınlan bu konularda
Bana yapmayacak zaten benim dediğim kişi için
Büyü yaptırayım da sonra hayatım kaysın di mi yok hiç gerek yok almayayım.
Yani yaptıran kişiyi de mi etkiliyor?
Lanetlenir ömrü boyunca.
Papaz büyüsü ismi nereden geliyo olabilir acep
Iyi de bazı kaynaklar papaz büyüsü papazlardan dolayı değildir yazılıyor ona bakarsan.
Benim gittiğim kilisedeki papaz yapıyor evet ama yine de burada sormak istedim yaptıran oldu mu diye
Senin gittiğin yer neresi
Papaz fikret