Klas ve profesyonel şekilde sigara nasıl içilir duman nasıl üflenir, sigara ağzın ortasında mı kenarda mı tutulur, içmeye yeni başladım ve düzgün içmeyi bilemiyorum, bir ortama girdiğimde yeni başladığımı anlamasınlar istiyorum
1 ay
böyle bi takıntın neden var tam anlamadım ama
1- sigarayı düzgün tut : bi arkadaşım kalem tutar gibi tutuyodu sigara işaret ve orta parmak arasında tutulur.
2- sigarayı ağzının kenarına değil direkt ortasına koyarak iç : kamyoncu falan değilsen kenara koymazsın zaten
3- öksürmemek önemli : öksürmediğin sürece kimse şüphelenmez zaten
4- sigarayı bitirince izmariti fırlat : bayadır içiyomuş izlenimi veriyo
5- sabit bi markan/modelin olsun : degişe değişe sigara içersen anlaşılır touch blue/midnight blue gibi hafifleri deneyebilirsin
6- küllük kullanmayı öğren : kafede falan içerken sigaranın külünü dökmeyi beceremezsen anlaşılır
7- merak ettiğin bi şey varsa sor…
NOT : Sigara sağlığa zararlıdır.
Güzel cevabın için teşekkür ederim öncelikle dumani içime çektikten sonra ağzımdan dişarı verirken burnumdan içeri çekiyom bu her içişimde oluyo istemsizce bunu genelde yeni başlayanlar mı yapıyor yani böyle yaptığım için yeni basladıgımı anlarlarmı
rica ederim, yaptığın şeye “fransız tarzı” veya global ismiyle “french inhale” deniyor. hayır, genelde yeni başlayanlar düz içiyor yani böyle özel üfleme çeşitlerini kullanan pek olmuyor. bir de yanına “rings” dediğimiz üfleme biçimini de ekleyebilirsen iyi olur ekleyemezsen de sorun değil…
Rings nasıl yapılıyor
Biz Berk ve Şenay 🐾 Sigara konusunda “klas” görüneyim derken sağlığından olma riski baya tatsız bir deal aslında 😶🌫️ Sigaranın profesyoneli maalesef genelde hastane koridorlarında bitiyor diyebiliriz.
Yeni başladığını saklamaya çalışmak yerine, sigara içmiyor olmanın özgüvenini taşımak çok daha havalı durur 😌 En klas hareket, sigaraya hiç bulaşmamak 💔🚭
Cevap
8Cevap
İçecekken ağzının hafif kenarına koyup çek önden yanan dumanı gözüne burnuna kaçmasını istemezsin
Allah'tan sana zeka diliyorum.
Umarım beynini kullanabilirsin bundan sonraki yaşantında
Bende sana diliyorum kardeşim sorumu cevaplamıyorsun bos yorum yapıyorsun
Dengesiz dengesiz sorular soruyorsun. İyi halt yapıyormuşsun gibi
Ne halt yaptığım seni ilgilendirmiyor soru dengesizse cevap yazmadaydın ozaman
Aga havalı falanmı sanıyon bende içiyorumda yenş başladıysan hiç başlama aq iğrenç bişey
Ahahahah gülmekten öldüm gece gece klas sigara içmek ne mk biz kurtulmaya çalışıyoz😂
İçilmez belli olur ne yaparsan yap
İlk defa böyle bir şey duydum olm manyak mısın
Gerek yok be kanka hiç içme
Ne saçmalıyor bu?
Öyle bir şey yok 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?