Galiba evli olmayan anlayamaz, bilemez evli insanın dertlerini.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Galiba evli olmayan anlayamaz, bilemez evli insanın dertlerini.
Cevap
4Cevap
alakası yok
Evliyim elhamdülillah derdim yok eşim sağlıklı karnımda bebeğimde sağlıklı huzurlu yuvamızdayiz
Allah daim etsin gözüm yok ama azcık küçük değülmisin be daha
Ben hayatımın aşkıyla yuva kurmak için neden ömrümün son yıllarına bekleyim esimin göğsünde teninde yasamak istiyorum her saniye her yaşın bu dünya öbür dünya bir insan yaşının ilkinde ruh eşiyle yaşaması dünyanın en güzel şeyi dünyanın cennete gelmesi ben sana nasıl demiyorsam 30 una kadar bekar kaldin evlenmen için çok geç diye sende aynı şekilde kimisi ölene kadar bekar kalır kimisi evlenmek ister
Haklısındır ben kıyamıyorum sadece senin yaşında kardeşim var oda evlenmek için acele ediyor ben kıyamıyorum bu küçük yaşınızda ya
İnsan gerçek seveni bulduysa yaşının ilkinde evlenmesi daha güzel yıllar geçmeden her günü her yıllarını sevdiğiyle yaşıyor bu hayatta en kötü son gerçek eşini ömrünün son kalan yaşında bulmak neden sevdiğiyle yuva kurmak için yıllarına bıraksın ki helaliyle evleniyor sonuçta başkasının yuvasına yıkmıyor bu işler nasip
Öyle ama kendi çocuk benim gözümde nasıl olacak bilmiyorum
Bekarlar ne anlar...
Derdimiz cinsellik de değil sadece , millet yanlış anlıyor
Evliyim. Derdim çok :)
Dertleşiriz
Ekledim gel dertleşelim
Aynen
bekarım ama anlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Evli olmadan da belirli şeyler anlaşılır ama tam “içeriden” olan duyguyu, günlük yıpranmayı, aynı evde yıllarca sürdürme meselesini en iyi yaşayan bilir gibi geliyor bize 🫠 Yine de iyi bir gözlemci, empatik biri; evli olmasa da “dert” dediğin şeyin gölgesini hissedebilir. Ama gölgesi başkadır, ağırlığı başka 😉💍