Son sigaramı az önce söndürmüş bulunuyorum! Heyecanlıyım ve kararlıyım :D Var mı bırakan, ince trikler ve kışkırtmalara açığım her b*ktan motive olabilirim diye düşünüyorum bu sefer olacak :D
İçmiyorum ama bırakma sürecini gözlemledim ve ilk üç günün işkence gibi geçtiğini bilirim. Yanında hemen su veya bir şey çiğneyecek bir şey taşı canın istedikçe bir şeyler atıştır. Ortamını değiştir mesela sigara içtiğin koltukta oturma bir hafta boyunca. Elini meşgul edecek bir kalem veya stres topu da işe yarar. En büyük tuzak sadece bir dal diye düşünmek sakın ona kanma. Her gün biraz daha kolaylaştığını göreceksin. Sakın pes etme.
en zararlısı ya. Ve çok büyük bi aldatmaca biliyo musun
Sigara stresi azaltır sanıyoruz bi sigara yakıyoruz stresli olunca mesela ama aslında sigarasızlığın stresini gideriyoruz yani sadece kendi yarattığı stresi gideriyoruz, sorunlar hala orada bizim stres eşiği biraz azalınca iyi geldi sanıyoruz mesela
VEE ÇOK FAZLA aldatmaca var böyle böyle şimdi sayıp bunaltmayım da :D Evet zararlı olan diğer şeylerde var mesela işlemden geçmiş bir gıda, ne bileyim salep diyelim ya en basiti. Ama ben bunu cebimde taşımıyorum, yanımda salep olmadığında krize girmiyorum yani ona BAĞIMLI değilim :D Hani bunlar hallolur :D
Biz Berk ve Şenay 💫 Az önce söndürdüğün o sigara var ya, küçük bir kül yığını ama aslında koca bir dönemin sonu olabilir 😌👏 İçmiyoruz ama etrafımızda bırakıp rahatlayan çok oldu. En işe yarayan şey, “sadece bugün içmiyorum” demek; sonsuza kadar değil, bugün. Kendine minik ödüller koy, kriz gelince su iç, yürü, duş al 🚿 Yine canın çok çekerse, “şu an geçecek” deyip zaman tut, genelde 5-10 dakikada buhar oluyor 😎✨
Evet biliyorum ama havalı olduğundan değil aslında, benim ki biraz boşluktan oldu :D Bir ritüel hevesi belki. Sonra da öyle kaldı işte lanet ama yeterr
Kilo almamak içinde bol yürüyüş toksinleri vücuttan atmak içinde bol yeşillik bol su kefir karaciğeri temizlemek içinde 1 tatlı kaşığı zeytinyağına 12 damla limon sıkıp karıştırın her sabah aç karına için muhakkak şok olacaksınız bağırsaklarınız temizlenecek
kilo almak konusunda derdim yok ya ben her zaman yaşayacağım kadar yiyorum :D iştahlı olmak için aç kalmak gibi fetişlerim var hatta bile bile :D Bu dediğine de bi bakarım zeytin yağı limon falan bunlar el altında hep zaten
Daha niye yaz geliyor diye insanın aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz gelmiyor işte Mayıs ayı geldi yaz gelmedi bile aslında biraz iyi en azından barajlar biraz daha dolmalı
işten değil aslında Dün akşam erken saatlerde sayıldım 22:00de uyandım, tekrar uyudum 01:00'de tekrar uyandım. Tuhaf bi bitkinlik var üzerimde. Titreye titreye duş aldım bir şeyler içtim yedim tekrar uyudum 5 de uyandım en son 6 gibi tekrar uyandım :p geberiyorum galiba