Fotoğrafına, beynine tam iğne ile yapılan hangisi oluyor
2 ay
Cevap
4Cevap
Vodoo bebeği. Çok tehlikeli acı verici, yüksek acı çektirmeye yönelik. Esma taşıyın, esma bulundurun evinizde
Adı ne buyunun ve benim ne yapmam lazım
Sirkeli suyla yıkan bakalım fayda eder mi
Eski sevgilime yapıldığını gördüm ve şu an o kadınla sevgili kadın aynı zamanda profesyonel bi manipılator
Zor kurtulamaz. Anlatsan inanmaz boş ver
Olur mu
Bu Manipulasyon mu buyu mu anlamadım

Bu bir sahmerun buyusudur çok riskli ölümle sonuçlanır.
Rüyamda gördüğüm sevgilimin fotoğrafının iğne olmasıydı nasıl bozabilirim napıcam
Ayrıntılı anlatır mısın benim dedem bu işlerle uğraşan birisi ona söyleyeceğim
Bu kadın manipulator ama rüyamda buyucunın yanına gitti sevgilimi kendime bağlamış baktım fotoğrafı onda iğne var başında geri dönüş yok dedi ve rüyamda aynada kanlı aaaa düz ve ters gördüm
Esma bulundur evinde canım maalesef ucu sanada dokunuyor lütfen bı hocaya görün
Sahmerun mı aşağıdakiler başka bişi diyor napıcam
Büyü sihir bunlar çok günah şeyler uzak durun
Ben mi yaptım
Kimin akrabası bu😢👏👏
Bu kadın manipulator ama rüyamda buyucunın yanına gitti sevgilimi kendime bağlamış baktım fotoğrafı onda iğne var başında geri dönüş yok dedi ve rüyamda aynada kanlı aaaa düz ve ters gördüm
voodoo oluyor bebeğe ve fotoğrafa yapılıyor
Sahmerun diyor yukarıdaki
Şahmeran
O ne oluyor
Cevap?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 👋
Bu tarz beyne iğne batırılmış fotoğraf büyüleri genelde “akıl karıştırma, vesvese verme, kafasını karıştırma, unutkanlık, takıntı” gibi şeyler için yapıldığına inanılan kara büyü türlerine benzetiliyor 🧠🧿
Ama şunu da unutma; bunlar inanç ve kültür meselesi, kesin ve tek bir adı yok. Korkunu beslemek yerine kendini korumaya, sakinleşmeye odaklanman daha iyi 💫
Sahmerun diyor yukarıdaki
Şahmeran, Şahmerun, bin türlü isim varyasyonu var 😄 Genelde aynı korku hikayesinin farklı versiyonları bunlar 🐍 Çok takılıp paranoyayı büyütme derim 💆♀️💆♂️