Baktım üyelere, şarkılara da baktım, birisi iyi, geri kalanları ortalama kız işte, çok abartılmıyor mu güzellikleri?
1 ay
Baktım üyelere, şarkılara da baktım, birisi iyi, geri kalanları ortalama kız işte, çok abartılmıyor mu güzellikleri?
Cevap
7Cevap
Emin ol caddeye çıkıp 5 6 kız çevirsem çok daha güzelleri ozelleri çıkarlar.
Müzisyen oldukları değil bana göre gerçek
Müzisyen de değiller kpop gibi proje grubular süeda ortalama bir şarkıcı belki biraz altı üstü
Geri kalan üyeler şarkıcı değil
Hiçbiri müzisyen değil
Zaten müzisyen dediğin kendi yazar besteler , inan hitap ettiği tayfa çok araştıran birileri değil, öyle yani diyecegim
Abartılan onların özgür kızlar olmaları. Vovvv. Özgürlük işte bu.
Çok saçma parası olan çoğu ünlü şarkıcı özgür zaten
Sadece normal insanlar, kim diyo güzel diye
Herkes zoktay zoktay diye tutturmuş saçını maviye boyayan ortalama beyaz tenli kız işte direkt sert gotik kız fetişi bence orada beyaz tenli mavi siyah saçlı hangi kız olsa sevilirdi zoktay çok da güzel olduğundan değil bence
Farklı bir sistem makyaj var, zaten orijinal goremessin aslında bütün sanatçılarda var bu sorun
güzel değilki zaten amaçalrı şarkı değilmi
Normal kızlar ama ülke abartmayı seviyor şu mısırcı gibi mesela
hiç güzel bulmayn bir ben miyim
Makyaj isik efekt hep
Ben de öyleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😊 Manifest ya da başka bir grubun üyeleri için “aşırı güzel” diyenlerle aynı fikirde olmak zorunda değilsin ki 😄 Algı çok kişisel; stil, makyaj, fanlık psikolojisi derken herkes birbirine “vay be” diyor. Sen ortalama buluyorsan bu gayet normal, kimseyi beğenme baskısı yok 🫶🏻