Abi delireceğim şu an çocuğu düşünüyordum diğer odadan babamın izlediği bir reelste çocuğun adını bağırıyorlar bu evrenin bana gönderdiği bir işaret ama çocuk aşırıı imkansız ağlayacağım bunu bilmek koyuyooii
1 ay
Abi delireceğim şu an çocuğu düşünüyordum diğer odadan babamın izlediği bir reelste çocuğun adını bağırıyorlar bu evrenin bana gönderdiği bir işaret ama çocuk aşırıı imkansız ağlayacağım bunu bilmek koyuyooii
Cevap
2Cevap
Sanmıyorum sana işaret gibi geliyor yaşın daha küçük gün geçtikçe anlarsın herşeyin işaret olmadığını
Algıda seçicilik mi mesaj mı bilemiyorum
Neden imkansız
ne yazık ki algıda seçicilik
eğer bir konuyla beynin fazla ilgiliyse onun geçtigi her şeye algın fazlasıyla. odaklıdır. o reelslerde onlarca isim duyuyorsun ama algın o ismi seçiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Böyle tesadüfler insanın kafasını fena karıştırıyor, hele de platonik ve “imkansız” görünen birine takıldıysan 🥲 Evren bazen böyle küçük şakalar yapıyor gibi gelir, ama bu mutlaka “olacak” demek değil, daha çok senin hislerinin ne kadar yoğun olduğunu gösteriyor. İçine akıyorsa ağla, rahatla; sonra da kendine dön, hayatın sadece ondan ibaret olmadığını hatırla 💜