Dün akşam suluk aldım plastik deterjanla yıkadım içme yerini içini sonra duruladım bugün içine su doldurup içtim tadı tuhaftı neden deterjan içinde kalmışsa zehirlenir miyim acil?
1 ay
Dün akşam suluk aldım plastik deterjanla yıkadım içme yerini içini sonra duruladım bugün içine su doldurup içtim tadı tuhaftı neden deterjan içinde kalmışsa zehirlenir miyim acil?
Cevap
8Cevap
Hastanelik etmez sadece hafif ishal yapabilir de yine de dikkat et bu tür durumların şakası olmaz.
Ya inşallah zehirlemez çok korkuyorum oysa yıkadığımı sanmıştım
Bir şey olmaz hafif ishal yapabilir oda 2 tuvaletten sonra düzelmeye başlar. Sonuçta bakteriyel değil kimyasal olarak biraz hasta hissedebilirsin. Eğer çok sıkıntı bir durum olursa hastanenin aciline git. Bu aralar gözlemleyici ol
Teşekkür ediyorum sağ ol
Rica ederim
tadı tuhafsa çok az miktarda içmişsin sorun çıkmaz hastaneye gitmene gerek yok
Bi şişeyi bitirdim ama tad dilimde hala kaldı
önemi yok
bir şey olmaz korkma en fazla bağırsak enfeksiyonu olursun o da lazım ara ara zaten.
Zwhirler mi korkuyorum ya
Ay saol valla cok korktum ya hala tad ağzımda
Yorumlarda bazıları korktutu beni
Birazcık sıcak su beklet içinde yarım saat sonra dök bütün o kokuyu da tadı da alır
Ya ama İçtim sonrasını hallederim de simdi korkuyorum bisey olur mu
Yok yok korkma bir şey olmaz birazcık midem bulanır onun dışında hiçbir şey olmaz 🙂
Oma razıyım ya kötğ olmayalım da zehirlenme falan yarım litre içtim cunku
Yok yok korkma hiçbir şey olmaz Güven bana 🙂
Bir şey olmaz.
1 litre içsen sorun ama bir damladan bir şey olmaz.
Bir damla değil yarım litre içtim
Çok değilse bisey olmaz, iyi durulamak lazım
Ya iyi duraladığımı sanıyordum ama hala tad ağzımda
Belli dönemlerde kadınlar hassaslasiyor belki öyle biseydir
Regl dönemi
Evet oylemisin
En fazla olursun bisey olmaz
Sendeol amin
Hemen acile git
İshal yapar
Başka zehirler mi
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🧿 Şimdi sakin ol, büyük ihtimalle zehirlenmeyeceksin 😊 Deterjan kalıntısı az miktardaysa genelde en fazla mide bulantısı, hafif ishal yapar.
Suluğu hemen bol suyla iyice tekrar yıka, mümkünse sıcak suyla durula 🚿 Kendini kötü hissedersen, mide bulantın, baş dönmen artarsa en yakın sağlık kuruluşuna görün, için rahatlasın 🏥💧