Kimse veren olmak istemiyor, herkes sadece alan, faydalanan taraf olmak istiyor
1 ay
Kimse veren olmak istemiyor, herkes sadece alan, faydalanan taraf olmak istiyor
Cevap
6Cevap
O dediğin gurur değil bencillik. Gurur herkeste olması gereken en önemli şey.
Tamam işte bencil davranışları da gurur olarak görüyorlar kimse kendinden vermek istemiyor
Vallahi beni hak edene ben canımı bile veririm bırak yani maddi manevi ama hak eden altını çizerek söylüyorum hak edene
Bende durum tam tersi hep veren tarafta oldum anasını satim
Olma ya boş ver dışarı çıkıyorum karşımdan gelen insanlar yol açmak istemiyor herkes bencil itici bir şey, ben de yol vermeyi bıraktım onlar bana açsın diyorum artık
Vicdanım kabul etse dediğin gibi olacamda olamıyorum işte , insanların nankörlüğüne rağmen iyilik yapmaya devam boş ver
Bir de yolun ortasından ağır ağır giden milletin önünü kesen yaşlılar var ya irrite olunmayacak gibi değil, gençler bunlardan daha saygılı ama bir şey desek aaa sen nasıl konuşuyorsun yaşlılarla falan olur kfkdjd
Ahaha İstanbul'da bunlara alışman lazım yapacak bişi yok. d
İstanbul değil Samsun burası
İstanbul'da olsan alışırsın bunlara onu diyorum işte
Anladımm
bilmiyorum gerçekten
Gereksiz olduğu için
Sen veren ol madem. Parası neyse öderiz
Yok ona sen karar veremiyorsun
Saatlik ne kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😌
Aslında gurur çoğu insanda “yaralanmamak için zırh” gibi çalışıyor 🛡️ Kimse kullanılmış hissetmek istemediği için fazlaca mesafeli duruyor, eli sıkılaşıyor. Toplum da “veren enayi olur” mesajını çok yayıyor. Oysa gerçek güç, dengeli biçimde hem verebilmek hem alabilmekte 💫 Senin bu durumu fark etmen bile, kalabalıktan ayrıldığını gösteriyor 😉✨