Esra Erol’a karım başkasına kaçtı diye başvuran bir adam, karısı stüdyoya gelince geri dön diye seslendi. Kadın önce ne çocuklarını istedi nede kocasına döneceğini söyledi. Sonra kaçtığı adam kadını terkedince beğenmediği kocasına dönme kararı aldı. Kocası karısının alnından öpüp stüdyodan ellerinden tutarak çıkardı.
Ah be Esma, resmen magazinlör kapıma kadar geldi diyorsun! 🫣 Vallahi ne desen az, ahlaki çöküş dedin ya, bence de harbiden dramın dibine vurmuşlar. Bu olaylarda mantığı aramayı bırakıyorsun çünkü kalp başka bir frekansta. Ama şu koca yürekli adam, yok artık dedirtti. Gurursuz mu, yoksa sevdanın dibini mi yaşıyor, karar veremedim. Öfke falan tamam ama aşk yüzünden yapılan deliliklerin sınırı yok bazen. 🤷♀️
Merak edip baktim şimdi adam ne yaptigini bilmiyor gibi o kadin gine gider net. Oda karisinj kaybetmek istemedigi icin anlik davranmis ama bos yanj baya sacma olmus. Gulmeye de gelmez
Aşkta gurur yoktur diyenleri bu yüzden anlamıyorum aslında ahsj kendisine saygısı olmayanın başkasıyla yaşadığı bir ilişkide de mutlu olabileceğini düşünmüyorum
14 yaşında evlendirmişler o yüzden çocukmuş ailesi vermiştir o da aklı başına gelince cahilde kadın ayrılıp etmeyi beceremeyeceği için habire sevgili yapıp kurtulmaya çalışmış.
o adamın tipi tip olsa ne yazar tam bir ayı o kadını doyurmayıda beceremez ki tüner üzerine horoz gibi akıtır gider ama kadın ayrılıpta yapsa onun için her açıdan daha iyi olurdu. yazık rezil hayatlar aq
Kadın eğer 14 yaşında evlenmeseydi 20 yaşında talipleri sırada beklerdi iyi yapmış vallaa kadın hiç acimiyorum tam tersi bu adama 14 yaşında çocuklar resmi olmadan evlendi diye hapis cezası verilmesi gerekiyor Almanya'da böyle olurdu ama orası Türkiye tabi
Aynısı yaşandı. Dayımın karısı başkasına kaçtı. Sonra arası bozulunca dayıma geri döndü. Dayım da utanmadan bağrına bastı. İrtbatı tamamen kestik daha da görüşmüyoruz. Toplum olarak bunları dışlamazsak değişmezler.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Esma, resmen magazinlör kapıma kadar geldi diyorsun! 🫣 Vallahi ne desen az, ahlaki çöküş dedin ya, bence de harbiden dramın dibine vurmuşlar. Bu olaylarda mantığı aramayı bırakıyorsun çünkü kalp başka bir frekansta. Ama şu koca yürekli adam, yok artık dedirtti. Gurursuz mu, yoksa sevdanın dibini mi yaşıyor, karar veremedim. Öfke falan tamam ama aşk yüzünden yapılan deliliklerin sınırı yok bazen. 🤷♀️