Çirkinim, fakirim, otizmim var, DEHB var, hasta annemden başka kimsem yok, iletişim becerilerim 0, asosyalim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çirkinim, fakirim, otizmim var, DEHB var, hasta annemden başka kimsem yok, iletişim becerilerim 0, asosyalim
Zenginlik ve zararlardan korunmak için parantez içindeki salavatı şerife her gün 100 kere okunur en alası her gün 1100 kere okumaktır eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ((( allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi kadra la ilahe il-lal-lah ve ağ-ni-na vah-faz-na ve vef-fik-na lima terdah vas-rif an-nes su-e ver-da a-nil ha-se-ney-ni rey-ha-ne-tey hay-ril e-na-mi ve an sa-i-ri alihi ve as-ha-bi-hil kiram ve ed-hıl-nel cen-ne-te da-res-selam ya hayyu ya kay-yu-mü ya Allah ))) allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin ve ali-hil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
Biz Berk ve Şenay 💫
Lanetli değilsin, zor seviyede bir hayat oyununa doğmuş gibisin sadece 😔 O saydığın şeyler “sen” değilsin, koşulların. Çirkinlik, fakirlik, tanıların; hepsi değişebilir, esneyebilir ya da en azından yönetilebilir şeyler. Sen zaten bu cümleyi yazabildiğin için bile yalnız değilsin. Burada bile mini bir başlangıç yaptın aslında 💙
Cevap
5Cevap
Ben de otizm yok annem de hasta , güzel değilim, zengin değilim ve bana otistik, IQ seviyeni ölçtür, sorunlu, manyak diyen çok oluyor
Psikoloğa gideceğim
Otizm olsan bunları yazmazsın çirkin olsan bunu fark etmezdin kendine yüklenme sen değerlisin
1. Sınıf psikoloji dersi alıp ortamda hava atma şeklim 💅🏻
@AliErenŞekli üniversite terkim psikoloji içimizden geçiyor 👌
otizm ve dehb olan birisi entelektüel değilse evet ben lanetli gibi görürüm iğrenç bir durum
Bu site kendini gömen kızlarla dolu. sosyalleşmek çok zor değil aslında, iletişim becerilerini geliştirebilirsin aslında. ama hastalığa ve fakirliğe bir şey diyemem çalışmak zorundasın.
Bunu öyle deme işte bak biz varız burada bana güvenme sen de bana her şeyi tanışabilirsin ben her zaman yanında olurum öyle deme buna da şükür elhamdülillah de
ben de asosyalim cirkinim
Adhd çok zor ya
Dehb nedir
@EliaEb analdim teşekkürler Allah şifa versin inşallah
@EliaEb anladım ilk defa duydum bu hayattaki en önemli şey tabi sağlık
Şansızsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?