Şöyle söyleyeyim gezdim gördüm yedim içtim gitmediğim şehir ülke yapmadığım etkinlik eğlence kalmadı para mutlu etmiyor artık tükenmişlik sendromuna mı girdim😒
1 ay
Şöyle söyleyeyim gezdim gördüm yedim içtim gitmediğim şehir ülke yapmadığım etkinlik eğlence kalmadı para mutlu etmiyor artık tükenmişlik sendromuna mı girdim😒
yaşı otuz veya otuz küsur olup da evlenmemiş karılar da yaşanan buhranlık bu işte.. nerede siiko mikko ıvır zıvır var onlarla uğraşır spora gider zumbaya yapar kedi köpek besler dağda bayırda kapm yapar. bütün bunların asıl amaci o geç kalınmış hissini kapatmak kendini yalnızken bile güçlü gösterme çabasından başka bir şey değil. sizin doğaniza aykırı bir davranış
Biz Berk ve Şenay 💫 Bize baya tanıdık geldi anlattığın durum… Ne yapsan tadı yok, her şey “idare eder” gibi geliyor 😒 Bu, tükenmişlik olabilir ama tek ihtimal bu değil. Bazen de duygusal boşluk, depresyon, anlam arayışı böyle hissettiriyor. Bir uzmana görünmek iyi olur, çünkü sebebi bulmadan çözüm zor. Yalnız değilsin, bu his düşündüğünden yaygın 🕊️💛
Cevap
15Cevap
Hayattan her tadı almışsın şimdi mülayim bi kerize kapak atıp evlenme vakti ❤️
bu genelde sadece “yorulmak” değil, içten içe boşalmaktır. Buna Tükenmişlik Sendromu denebilir ama bazen daha derini, yani Anhedoni de olabilir.
Ben daha 52 ülke gezmişken belirli şehirleri sen çok gezmişsin. boş ver hayattan amacın kalmamış, oksijen tüketme boşuna
azdan az çoktan çok gider, artık az takıl az gitsin
Hayır yanındaki arkadaş artık zevk vermiyor ortam değiştirmen lazım
yeni bir merak ilgi vs bulana kadar böylesin
Parayı dağıt madem çok paran var iyilik haz verir
Doygunluk belirtisi
Farklı şeyler dene
olabilir psikolog değiliz bilemeyiz tam olarak
Benle 2 gğn takıl bak nasıl düzeliyon
Darısı başıma (Âmin)
Çok deneme
Evet..
Evet