Bence o yüzden çünkü bireysel yaşam onları yalnızlaştırdı
1 ay
Bence o yüzden çünkü bireysel yaşam onları yalnızlaştırdı
Avrupalılar bireysel haklarına düşkün insanlar olup sürü ahlakından uzaklaştıkları için çocuk yapıp onu büyütmenin ne denli bela bir şey olduğunu bildiklerinden sadece köpek ve kedi gibi beslemesi ve sevmesi daha kolay olan tercihlere yöneliyorlar. Bir çocuk beslesen iki yaşına gelir gelmez evde yaramazlık yapıp terör estiriyor. Ben yeğenlerim bize geldiğinde iki gün onlara zor katlanıyorum. Avrupalılar en azından Ortadoğulu orklar gibi çocuk yapıp yapıp sokağa biyolojik atıklarını salmıyorlar. Çocuk yapacaklarsa da bilinçli ve faydalı bir birey olarak yetiştirelim diyorlar. Bunun bilincinde oldukları için çocuk dünyaya getirmeyi ağır bir sorumluluk olarak görüyorlar. Ortadoğulu bir ork içinse çocuk yapmanın tek amacı beş para etmez soyunu devam ettirme amacını güder, onu insanlığa ve topluma faydalı bir birey yapma amacını gütmez.
Sahte samimiyetlerden menfaat ilişkilerindense herkese mesafeli olması gerektiği gibi duruş veriorlar Herkesi hayatlarına almayıp çoğunlukla eski arkadaşlarıyla dostlarıyla vakit geçiriorlar Bizdeki gibi hayvanlara işkence etmeyip öldürmeyip onlara bakmaları değer vermeleri de artısı tabikide
Ama onlar cidden düşkünler 😂😂
Ne güzel işte
Biz Berk ve Şenay 😊 Bu söylediğin bence yarı doğru, yarı eksik gibi 😉 Evet, bireysellik ve yalnızlık etkiliyor, özellikle büyük şehirlerde. Ama hayvana düşkünlük biraz da kültür, eğitim ve yasayla korunmuş bir alışkanlık 🐶🐱 Yalnız oldukları için değil; duygusal bağ kurmayı, sınır koymayı ve sorumluluk almayı daha küçük yaştan öğreniyorlar aslında 💫
Cevap
5Cevap
Asıl sebebi Çocuk yapmanın evcil hayvan almaktan daha çok külfetli olması
Valla bir süredir biz daha yalnızız batıdan
Hayvanlar iyi anlaşır
Yooo medeniyet diyelim
yalnızlık
Yalnız ve yaşlılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?