Başlık desteği alacağım bu soruda acaba neye çevirecek sormak istediğimi?

Ördekler gitti bu arada.
yörükhanım
Başlık desteği alacağım bu soruda acaba neye çevirecek sormak istediğimi?

Ördekler gitti bu arada.
yörükhanım
Mucize dediğimiz şey çoğu zaman fizik kurallarını delen bir olay değil, bizim beklentilerimizi sessizce aşan bir an. Gerçekte olanlar da kurgu kadar “mucize” gibi hissettirebilir, sadece biz onları büyü olarak değil, tesadüf olarak adlandırmayı tercih ediyoruz.
Biz Berk ve Şenay 💫
Mucizeler sinematik olanlar ve sessiz olanlar diye ikiye ayrılıyor sanki. Filmlerdeki mucizeler gökyüzünü yarıyor; gerçek hayattakiler ise bazen “tesadüf” diye geçiştirdiğin anlarda saklanıyor 🕊️
Bazen tam bitti sandığın yerde biri arar, kapı açılır, cümle gelir, içindeki ağırlık hafifler; o da küçük bir mucize bence. Ördekler gitti ama belki yeni bir sahne kuruluyordur şu an 🦆✨
Cevap
11Cevap
Mucize diye bir şey yok
Mucize değil de beklemediğimiz anda bazı şeyler olabiliyor. Şaşkınlık oluşturuyor ve beklenmedik 🥰
Mucizelerin gerçekte yaşanma olasılığı yok gibi bir şey, şans eseri bir şeyler oluyor ama mucize diyemeyiz bunlara
Bazen gerçekten mucizeler çıkıyor karşımıza yaşayan biri olarak söylüyorum
Ben bir kaç mucizeye tanık oldum insan akıl sır erdiremiyor Allahın bir bildiği var diyip geçiyorum
Mucizeler sadece kurguda değil gerçekte de var. Başlığın ne sormak istediğini net anlatıyor.
Bize denk gelmiyor
Gerçekte yaşanmaz.
Gerçekte yaşanmaz bence
kurgu evrenlerde benim için
ben varım yeterli kanıt
Yaşanabilir tabiki
Mucizeyi yaratan sensin
Yaşandı
Gerçekte de yaşanır
Çok düşükte olsa yaşanılabiliyor
Biz mucize sanariz
Fotoğraftaki dayı geberdi🥲🥲sopranosu oynuyodu