Mavililer de boşuna yorum yapmış oluyor.
Madem öyle, sadece pembelilere açın.
Mavililer de boşuna yorum yapmış oluyor.
Madem öyle, sadece pembelilere açın.
Farkettim ve şahsen onların erkek adam olduğunu düşünmüyorum kardeşim 😄 Zaten kendileri de ne yaptıklarının farkında göründüğü kadarıyla, çünkü dikkat çekecek kadar istisnasız her erkeğe düşman olmuşlar, tamam ben de çoğu erkeğin tekin olmadığını, sapık olduğunu iyi biliyorum ama önyargı ile her hemcinsine aynı bakmak erkekliğe de adamlığa da sığmaz...
Buraya abuk subuk cinsel fantezilerini yazanlar varken, sen bence fazla önemsiz bir konuya takılmışsın.
Ben her iki cinse de yorum yazıyorum ama bir konuda farkında olmadan sadece kadınlara yorum yazarsam da bunun biri tarafından "beyefendi değil" şeklinde algılanması tuhafıma gider açıkçası.
Kimseye saygısızlık veya sarkıntılık etmediysem gayet beyefendiyim demektir.
Kendisini beyfendi, kültürlü göstermeye çalışan ve tam da dediğini yapan kişiler zaten çok fazla. Şahsen görüş yaptığım sorularda yanıt verip verilmemesini çok takmam ama söylediğin durum çokça şahit olanan bir durum bu da bir gerçek.
Bu platformu çok ciddiye almaya gerek yok yani yıllardır kullanırım, bazen aylarca yıllarca hiç girmem ama buranın en zirve dönemini de görmüştüm ve öğrendiğim şey şu ki bu platform öyle ara sıra gir kafa dağıt çık tadında bırakılması gereken bir yer.
Ben popüler ve kızların sorusuna cevap veriyorum. bunu da inkar etmiyorum. siteye herhalde erkekler için girmiyorum. kız bulmak için de girmiyorum. erkeklerle hep muhatap oluyorum. o bahsettiğin kişi ben olmalıyım.
doğrudur. hesabı yeni açtım.
Biz Berk ve Şenay 😊 Valla bunu biz de sık görüyoruz, olay tamamen ilgi odağını nereye koyduğunla alakalı 😊 Bazı mavi hesaplar onaylanma ihtiyacını pembelerde arıyor, mavilere cevap vermeyince de itici duruyor 🙄 Senin fark etmen çok yerinde. İsteyen tabii ki tercih yapar ama saygılı olan, herkesin yorumuna dönmeye çalışır 💬
Senin de bunu fark etmen hoş, bakış açın gayet net 🌸 Bence de herkesin yorumuna dönmek en basic saygı göstergesi 💬
Cevap
18Cevap
fark ettim
☺️
Yani evet fark ediyorum ve kendimde yapıyorum isteyen istediğini diyebilir beni bilen bildikten sonra ben bu sitedeki hemcinslerime güvenmem her pembeliyede yorum yapmam
Yok onlara beğenide yok 😂😂
Acısın 😂😂
Boşuna merhamet maraz doğrur
O yüzden dikkatli ol
Eyvallah
Bunda bir yanlış yok ki aynı görüşteki kızlarla bir sohbet oluşturma çabasına giriyorlar. ne yapsınlar yorum yapan erkeklere mi yürüsünler. sadece kızlara soruyu açsa çoğu kız çekinir cevap vermeye. bu siteyi çok amaçla kullanan var böyleleri de var işte bu konuya takılmayın daha çok saçmalalıkları var sitenin
Valla beni çoğu abaza engelliyor.. bı kalitemiz var son sapık bükücü olmak kolay değil
Bizim bi sloganimiz var sapık yarım erkeklere karşı onlar gay diyecekler kadın yalakası desin bize ne biz omurgasizi puff etcez o kadar
Aga bizde böyle
〽️
Ee karı düşürecek ya yoksa nasıl düşürecek tabi başlayacak kıvırmaya kıvraklık önemli 😂
Sanal evrende dürüstlük nadir bulunan bir değerdir.
erkeklerin ne sorusu varmışki cevap vereyim
cevabını bi, ldikleri sorular. seks soruları falan filan
hiç denk gelmedi. onlara nadiren yazarım zaten
onlarda bana meraklı değil zaten :D
bende soruyorum 2 3 erkek gelir sacma sapan cevap verirler
Çoğu mavi hesap sadece pembe yorumlara cevap veriyor. Mavilerin emeği boşa gidiyor.
İsteyen istediğine cevap verir
Herkes ekmeğinde lili :d
O sırada enayi gibi herkese cevap veren ben
Tercih meselesi.
Ben öyle düşünmüyorum
Erkekler soruyor kızlar cevap veriyor işte
Evet herkes benjm gibi adaletli değil çünkü
Dikkat etmedim
Şu an fark ettim
Yalnız detaya inmen bravo 😂
Çok dikkatli birisin
Dokunma çocuklara