Fikriniz nedir 🤣 abi kuyruğunu öyle sokağa sarmaşık gibi dolandırırsan basarım hani topla 😂 Geçen bir soru sormuştum gelmiş oradan birileri git diyor abi hayırdır 😂 ne yaptım sana 🤣 reis gerçekten bu sitedeki hiçbir varlık ile gerçek hayatta muhatap olacağımı zerre zannetmiyorum bu ego değil gereksiz olmanızdan kaynaklı az bir duruşunuz olsun ya ben utanayım olur mu 😂
Sitedeki tanımadığınız insanlar bile neden beni sevmiyordur?
Stoacılık ne der; Tanımadığın insanların seni sevmemesi seninle değil onlların kendi yargılarıyla ilgilidir. Herkesin beğenisinı kazanmaya çalışmak yorucu bir yük sadece kendin olmaya odaklanman en sağlıklısı.
4 yıl önce burdaki flortöz kızın ( şu an sitede) sevgilisi bana yürümüştü, sevgilisini ifşa ettim diye aramız bozuldu ve siteye geldiğimi gördüğü an engellemiş böyle bir ruh hastası yerdeyiz işte. dhdhs çok takılma yani
Daha dün öyle bir mal ile bende muhatap oldum 🤣🤣🤣 Gülme krizine girdim 🤣 dedi adama yazmaaaa sanki özele yazdım ha bı yorum yaptım bı havladı susmak bilmedi köpek 😂
Bir şey diycem öhömhömm bence burada kadın kadının yurdu olmalı diye vaatler verene kadar bir erkek için hemcinsine düşman olmamalı kimse. Erkeklerin hepsi onların olsun bacım yeter ki salsınlar bizi. sjd
Yav erkek nedir ya yeminle onun için ölünür mu 😂 ben adama da bı sovdum ki engelledi düşün 🤣 kadın da hak ettiği lafları bavuluna sığdırdı sjktir olup gitti 🤣 hak etti mi kadın erkek bilmem ben terbiyemi ahlakımi rafa kaldırıp öyle konuşurum
Sen aslında “beni niye sevmiyorlar?” demekten çok “beni niye bu kadar kafaya takıyorsunuz?” diyorsun gibi geldi 😄 Bazı insanlar özgüvenli, rahat üsluba hemen gıcık olur, mesele sen değilsin, onların tetiklenen egosu.
Burada kimseyi gerçek hayatta muhatap almam demen de savunma kalkanı biraz 😉 Sakin ol, geyik yap, takıl, ama sevilsin sevilmesin; kendini ciddiye al, onları değil 😌🔥