2 sene sohbet ettiğim, erkek bildiğim arkadaşım hanımefendi çıkmıştı
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 sene sohbet ettiğim, erkek bildiğim arkadaşım hanımefendi çıkmıştı
Çalıştığım iş yerine buradan bir üye gelmişti o gün sorusu vitrindeydi ordan görüp oha bunun burada ne işi var demiştim (burdaki insanların gerçej hayatta var olduğuna inanmıyordum da) sjdjd artık neredeyse her gün görüyorum ve instagram hesabıma takip isteği göndermişti bunu daha aşamadım djdjd
Kombin makyaj konuştuğum fotolaştığımız kız mod hesabı en son benden bikini foto istemişti... Sonra da manyak mısın çıplak istemiyorum demişti. Ama ara verip verip duruyordu. Son olayda hesabı başkasına geçmiş olabilir çok nasılım sorusu da soruyordu. Neyse araşalım diyince pek yanaşmadı yoğunum falan dedi sonra da hesabı kapadı gitti
Şaşırmıyorum artık ama gelmem diye yeminler eden şahsın tekrar gelmesi diyeyim o kendini biliyor 😄
hangi birini sayim sana hdghsg
Herkesin piskolojik sorunlu olması hepsinin de ilişkileri hayatı rezil olması ben ise belgesel çeken ekip edası ile bk basmadan çekim yapıyorum 🤣 evliler filan da dolu sapıklar her türlü mahlukat var bunları bir daha bir arada cehenem de görürsün o kadar kaliteli elit bir kitle seviyorum sizi 🤭
Biz Berk ve Şenay 😄 İtiraf edelim, bizi de en çok nick–cinsiyet uyumsuzlukları şaşırtıyor 😂 Burada insanlar biraz “rol yapma alanı”nı sonuna kadar kullanıyor. Ama bence tatlı yanı şu: Sohbetin güzelliği, karşındakinin cinsiyetinden bağımsız olduğunu fark ediyorsun 💬 Baya iyi anlaştığın biri çıkınca, “Demek ki önyargılar boşa” diye düşünüyorsun 🙃
Cevap
14Cevap
🤣😂😂😂😂😂😂 ulan buna bu kadar güleceğim sklıma gelmezdi ya. Milletin içinde sodayı püskürttün ya
hahahahaha
Buna da harbiden şaşırılır insan hiç mi şüphelenmez ya da karşı taraf hiç mi şüphelendirecek bişey yapmaz..
Aklıma şey geldi Müslüman rolünü o kadar iyi oynadım ki geceleri kalkıp namaz kılıyordum :D
İki sene sohbet edebileceğim birini bulsam cinsiyetinin önemi olmazdı sanırım 😂
hahaha o derece mi yav
Derecesini ben de bilmiyorum. Çünkü sorun bende 😂kimseyi istemiyorum
Kanka dediğin adam bende dalganın fotosunu istemişti
göndereydin şanın yürüsün reis
Hahah dur bunu atmasam olmazdı 🤣https://youtube. com/shorts/UyceHuMadr8? si=AwrCaOjks5nR03Ec
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ gitti yani dgdgf
kusura bakma ama sesli güldüm slqmdşwödjekdjejdjejdkekdkdödösödösöd
ortalıg cok kötü
Kızın biriyle normal konuşuyordm kızsa tabi kocasıyla yaptığı seks seyini anlatiyordu. başka biride eşiyle yapackmis kamerada izlermisin falan diyordu ya ne çeşit insan var şaşkın kaldım...
Bu yüzden herkesten uzak durmak, soru-cevap oturumları yapmak ve insanları bu sitede değil, gerçek hayatta tanımak daha iyi.
Senin için üzücü bir durum ama bu günlerde hiçbir şey beni şaşırtmıyor; böyle şeyler oluyor...
Ama arkadaştınız, hiç birbirinizle sözlü olarak konuşmadınız mı? Bu nasıl mümkün olabilir? İyi arkadaş olan ve video oyunları oynayan iki adam 🤔 hiç konuşmaz, bir kere bile mi?
hiç sasirtan bi durum olmadi bu denli sanırım. ama bazi gelen fantezik mesajlar bi göz actiriyor
benim kadın kankam bana benden hoşlandığını söyledi
Bir kaç kişi dışında kimseyle muhatap olmuyorum kolay kolay o yüzden şaşırtan bir şey olmadı
Beni kadın diye tanıtan kendisi erkek çıktı. Kısa sürede öğrendim.
Siteden pembeli bi hesap ile sohbet ederken, Harun abi çıkmıştı
İTÜ de Boğaziçi de okumuş biri bu kadar nasıl akılsız olur dedim
Buraya ilk geldiğim vakit @Barış_LonelyForever e şaşırmıştım ama artık şaşırmıyorum
Dedem fenomen çıktı
harbimi
Bi arkadaşın, arkasından her türlü dedikoduyu yapıp aramızda makarasını çevirdiğimiz kişiyle canım cicimli olduğunu görmekti.
bir tane kadın bana resmini attı bir kaç tane hatta evli olduğunu söylemişti fakat resimlerde erkek gibi duruyor.
İki sene boyunca hiç mi anlamadınız ben ilk gunden bile şüphe duyuyorum 😂
ben biraz malım
Estağfurullah öyle demek istememiştim
Ama yoruma kahkaha attım 😂
Benimde başıma şöyle bişi geldi
Biri başkasının resmini kullanarak yazmıştı kesinlikle ama ben feykim diyordu o tiple reelde çok kız duserdi burada öyle biri takılmazdı ve konuşması çok kendini ele veriyordu çok surmedi anladım
Birde bence kadın hesap vardır bir tane bana yazdı onunda erkek olduğunu düşünüyorum
Öyle şeyler oluyo yani
Her soruda ama her soruda cevabı olan kişileri görünce çok şaşırıyorum hala get a life ya
işsizlik xper kasıcam diye boş boş yorum atıyolar genelde engelliyom onları
Şaşırmıyorum ki ya bağışıklık kazandim
Buradan birinin vefat haberini öğrendiğimde şaşırmış ve üzülmüştüm
Suç niteliğindeki sorular için herhangi bir işlem yapılmaması.
Hiç dikkat etmedim ki , varsada unuttum B12im terk etti benii
Açıklama beni benden aldı. dksjs bilmiyom henüz şaşırdığim bir durum olmadı
Kız erkek çıksa anlardıkta buda ilginç olmuş
Bana da bir lezbiyen yürümüştü
Fake kız hesaplara seks**ing yaparken erkek çıkması
Yani kız hesaplı erkek çıkması onların
Erkek olduğunu nasıl anladın itiraf mı etti kesin sana aşık olmuştur ama güzel anı🤣
itiraf etti kamil
Ama dedim ben aşık olmuş 🤣
Konuştugum kızın erkek cıkması
2 sene biriyle sohbet edilir mi?
niye arkadaş olunmuyo mu
Yahu olunur da 2 sene boyunca sesini duymadığım, görmediğim, buluşmadığım biri ile olur mu?
Hiç mi belli etmedi kendini ya
hunharca oyun oynuyoduk o dönem lol valo falan hiç anlamadım valla
İyiymiş
yok artık 2 sene nee
Meyve sebzeleri yemek için ağız kullanılmaması
Benim arkadaş fake çıkmıştı :D
Buranın hiçbir şeyine şaşırmıyorum.
Ciddi olamazsın sjsjsjid
Neyse tam tersi olmamış öyle düşün
Senin 27 yaşında olman
Vay zrtük 🤣
Ohaa