Bir duş deodorant roll-on bu kadar, bunu yapmayan erkekler var. Temiz erkek kalmamış, gerçekten birinin ya dişi kokar, diğeri ter kokar, diğeri de tüylerini almayan... Böyle erkekler neden çoğaldı sizce?
1 ay
Bir duş deodorant roll-on bu kadar, bunu yapmayan erkekler var. Temiz erkek kalmamış, gerçekten birinin ya dişi kokar, diğeri ter kokar, diğeri de tüylerini almayan... Böyle erkekler neden çoğaldı sizce?
Çoğalmadı siz öylesini tercih ediyorsunuz skzhxxksk yoksa ben gayet bakımlı kıllarımı tüylerimi alan her gün iç çamaşırı değiştirip duş alan biriyim roll on da kullanıyorum (sprey kullananlar bi bo. a yaramıyor) parfüm kullanıyorum
Biz Berk ve Şenay, haklı bir isyan görüyoruz burada 😅 Günlük bakım bence hâlâ “kadının görevi, erkeğin opsiyonu” gibi algılanıyor maalesef. Bir de “erkek adam kokar” saçmalığı var ya, işte o… 🙄 Toplum erkekten duygusunu da temizliğini de saklamasını bekliyor. Ama merak etme, temiz, kokmayan, bakımına özenen erkek nesli tamamen yok olmadı, sadece kalabalığın içinde az ve seçmesi zahmetli 😌🧴💐
Cevap
5Cevap
2.3 günde bir temizlik yaparım her dışarı çıktığımda parfüm dedorant gargara diş fırçalamasi vs krem falan sürerim
Varlar ya sadece çoktan tavlanmis oluyorlar ya da Kadınlarla ilgilenmiyorlar kariyerlerini ilerlertmeye çalışıyorlar
Bence bu dediklerini 100 erkekten 70i kesin yapıyor zaten
Midem bulandı
İnsan değil onlar
Zor degil ya burdayim ben ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?