Herkes mi nefsinin peşine düşüp o işi yapmış oluyor. Yok mudur kendisini her anlamda esine saklayan kız /erkek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVardır. Herkes yapmış olamaz. Muhakkak ki var o azınlık bir kısım. Çoğu yapmıştır. Zor yani. Anlayamazsın da o itiraf etmediği sürece, belli olmaz çünkü.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılVar. Fakat siz kızlar temiz erkekleri görme konusunda zayıfsınız. P. ç erkeklerin peşinde koşmaktan temiz erkekleri görme yeteneğinizi kaybetmişsiniz. Temiz bir erkek bulmamış bile, bu temiz erkeği beğenmemek için kendinize bir sebep yaratıyorsunuz. Temiz erkekler yaramıyor size.
22 Yorumla- +1 yıl
* "Temiz bir erkek bulsanız bile" diyecektim, telefon o kısmı yanlış yazmış. Senin yazdığın cevaba gelirsek; günümüz kızlarının çoğu böyle. İyi erkeklerin değerini bilmiyorsunuz ki. Ortalık kızlar tarafından kullanılıp atılan iyi erkeklerle dolu.
+1 yılMalesef bahsettiğiniz üzre o işe dahil olmayan az kesimde insan var sanırım.
Kızlara nazaran benim gördüğüm arzuladığınız gibi erkek bulmak daha da zor, ama kızlar da çok masum değil hani...17 Yorumla- +1 yıl
Denk aramak değil mi; yordu ya kalbi...
Her zamanınca sanırım :) - +1 yıl
Evet, biliyorum. O yüzden dememdi, herşey yazılmışsa göre :) Zamanınca ve nasbe göre.
- +1 yıl
Eig için teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla ben sana bişey deyimmi o işi yapmamıs erkek nerdeyse yoktur. karakter olarak düzgün erkek cok hala. ama kızlar için aynı seyi diyemem. cünkü yemedikleri halt yok artık. iyi aile iyi kız yok gibi bişey. şimdiki kızlarda ailelerinde coğunda şeref namus kavramı kalmamıs. en ufak sey için ayrılmaya kalkıyorlar. lan erkeklerin coğu bekar niye bekar acaba bir bak etrafına
121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılararlar tabi elin pisliğinimi temizleyecekler.
Cevap sahibi+1 yılsen o düşünceyi unut. eğer bir erkek o işi yapmamışsa o erkekte bişey vardır. yani ben erkek olarak yapmayan erkekten kuşkulanırım. erkek durmaz.
Cevap sahibi+1 yılerkekler evleneceği kızı ince eler sık dokur. sonucta ailesine gelin namus alıyor. cocuğuna ana olacak insan alıyor. kalkıpta bir pisliği alacak hali yok ama alan pislik erkekler var ha sonu gelir mi o yuvanın gelmez. eninde sonunda kaldıramaz gene atar o kadını başından. su testisi su yolunda kırılır. erkeklerin coğu hayatında biri olmuş bir kızla evlenmek istemez. kaldırmaz coğu. hangi ana baba ister ilişkisi olmus sevgililieri olmus bir kızı gelin olarak görmeyi?
Cevap sahibi+1 yılsen o zaman erkeklere sor o haltı yedinmi de yemeyeni bulursan evlen :) tabi ömrün yeterde yaşarsan :) erkekle kadını bir görmekten vaz gec derim ;)
Cevap sahibi+1 yıl@Lavinya02 yapmayan erkeği bulmak istiyorsan öbür dünyaya bak ;)
Cevap sahibi+1 yılBen günah değil demiyorum günahını. çekeriz. malesef gercekleri söylüyorum. erkek yapar durmaz geneli nefsine hakim olamaz. ama kadınlar oluyor işte bizim gibi değil.
Cevap sahibi+1 yıl@Lavinya02 lan namusun şerefin devrimi olur ne diyon sen salak mısın nesin. mal hala kalkmıs erkekle kadını bir görüyor ya. erkeklerin işi gücü yokta size yaptıklarını anlatacaktı. sen merak etme kadınlar gül gibidir bişeyler yaşamış kadın eskisi gibi olmaz. herseyinden belli eder kendini. dahada cevap vermiyorum ;)
- +1 yıl
Lan beni sinirlendirme sen kendini ne ustun goruyon? Kimsin ki sen? Erkek ve kadın bir tabiki üstün falan sanma kendini sende insansın bizde bizde namus varda sizde yok mu ey angut? Sen kendi nefsine hakim olma sonra gel temiz kiz temiz kiz bok sana temiz kiz zihniyetine ediyim senin aptal
Cevap sahibi+1 yıl@Lavinya02 sinirlensen nolcak hayırdır? derdin varsa özelden yaz. biz erkeğiz sizden üstünüz bunu islamda söyler erkek kadından üstündür diye. daha dünkü cocuksun dünyadan haberin yok gelmiş bana burda ahkam kesiyorsun. işinize gelmeyince ceneniz acılır tabi
Cevap sahibi+1 yıl@Lavinya02 sen hesabını mesaj atmaya acık hale getirde ben mesaj atarım korkak sen misin benmi görürüz o zaman. kendin profilini niye kapattn mesaj atmaya allahın ahmağı
Cevap sahibi+1 yıl@Lavinya02 ne tür bir canımsın cok merak ettim seni. günümüz kızları gibi seninde egon tavan yaptı birden kendini cok akıllı ya da güzelmi sanıyosun? bir yerin kalkmasın tenezzül bile etmem gerek yok. iyi geceler
24 yaşındayım ne sevgilim oldu ne de geneleve gittim :D :D ot gibi yaşıyon diyorlar ama böyle oluncada :D
22 Yorumla
+1 yılElhamdulillah ✋😌
Bilaperva söylerim..
Alnımın akıyla..
#Vesselam15 Yorumla- +1 yıl
Estağfurullah.. ✋😌
bir daha olmasın.. 😉😅😅 - +1 yıl
Aferim ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanlış yerde ararsan bulamazsın. tanışacağın erkeklere değil evine görücü geleceklere baksan daha iyi olur
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanlış anladıysam özür dilerim ama sen evleneceğin erkeğin bakir olmasınımı istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılyaşadığı her şey için tövbe etmiş bir adam olsa yine de hayır dermisin
Cevap sahibi+1 yılkeşke senin kadar temiz kalabilseydim ama bizim gönlümüz virane oldu yıkıntılar arasında. sen ay ışığı gibi parlayan bir kız gecenin karanlığında.
Cevap sahibi+1 yılgüneşin geceye doğması da nasiptir ve her gece güneşten nasibini alır. Ben günahlarına tövbekar olmuş bir gece sen geceyi aydınlatacak bir güneş ol istesem yine sadece nasip der geçermisin
Cevap sahibi+1 yılAmacım seni kandırmak değil sadece tanışmak istiyorum yoksa kelimeler en başarılı oldukları zamanda bile bazen aciz kalan sembollerden ibarettir. Soruya gerek yok, cevaba da. Dil yetmez anlatmaya.
Cevap sahibi+1 yıloldumu
Ben saklayamadim ama istiyorsan birçok tertemiz hatta hiç sevgilisi olmamış arkadaşm var ayarlarim sana. 195 boyunda mankeng gibi çocuk He bayaa yakışıklı
06 Yorumla- +1 yıl
Erdi niye boş atıyorsun ya? Saçma sapan konuşuyorsun. Kız 25 yaşında, 20 yaşında erkek ufak gelecek elbette. En az 28-29 olmalı. Sende laf atmak için yorum atıyorsun Erdi...
İyi bakarsan bulursun. Temiz dürüst erkeklere önem veren kızmı var?
12 Yorumlacinsiyeti boş ver güvenip derdini anlatabileceğin insanı bulmak zor
10 Yorumla
+1 yılVallahi ben oyle bir kiz buldum da bende oyle esime saklıyorum onla yasamak istiyorum ilklerimi iste kotu olan kiz bursali ben hatay ve üniversitemiz felan var yani ileriye gitmesini cok isterdim de kısmet bakacaz artik
00 Yorumla
+1 yılee napsın herkes? kızlar sken erkek seviyor. bakire kızlar tecrübeli erkek seviyor. bakir erkekleri ezik görüyolar. ortamdan hemen dışlanıyor. kız da iyice sapık belliyor onu napsınlar yani?
12 Yorumla- +1 yıl
ya kardeşim. bakire kızlar bile tecrübeli erkek istiyo diyom anlamıyon mu? kaç tane bakir erkek kendini eşine sakladı diye o. ospularla evlendi bilmiyo musun? sürekli kandırıldı. ayrıca kendini eşime saklıyorum diyenler daha çok kız bulamayan tipsiz kısa erkeklerdir. öyle yakışıklı uzun boylu sarışın renli gözlü ama bakir olsun diye birini ararsan bulma ihtimalin %0
var tabiki ama zor bulunur herhalde kızın nasıl bakire olmasını istiyosan mesela erkeginde aynı sekilde bakire olması lazım bence en güzeli esinle yasamak herseyi sadece o işte degil herseyi
02 YorumlaTam tersi zor bence. Çünkü bu ülkede erkeğe rağbet yok sonuçta :D
00 Yorumla
+1 yılValla bir ben kalmışım bu dünyada sanki ama benim gibi birkaç kişi daha azdır sitede
00 Yorumla
+1 yıl30 yasinda bakirim 30 yaşinda kiz varsa hemen yazsin yoksa intihar edicem
02 Yorumla- +1 yıl
Sen olur dedikten sonra :(
Aynı şey kızlar içinde geçerli ama 😕
01 Yorumlaçok şükür :)
14 YorumlaBen varım es mi bulcan
022 YorumlaVar ben kıme lazımım kanks
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılVardır. Ama saçmalık.
00 Yorumla Yani bize pis mi demek istiyorsunuz siz?
01 Yorumla
+1 yılTemizim:) yeni yıkandım
08 Yorumla- +1 yıl
Böhhh
- +1 yıl
Siz buyrun önden hanfendi
- +1 yıl
Hayır hanfendi yorum olarak dedm :)
- +1 yıl
Teşekkürler hanfendi çok kibarsınz uykuma daha var :)
+1 yılDuş aldım kanka temizim sevgili olalım mı
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. :) ...
04 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılVar bir sürü.
00 Yorumla
+1 yılBen varım
02 Yorumla- +1 yıl
Peki
+1 yılKime saklayacağız?
00 Yorumla
+1 yılben yaramazım...
00 Yorumlamalesef
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem