Eminim hepsi elit ve güzel ve karakterli ve kaliteli ruhlar. İnsta face tiktok varken bu yüzden burdalar çünkü sahtelikten basitlikten bıkmış insanlar valla helal olsunn
Çok zamanimi burada harcamıyorum. 2024 den beri 10 bin görüş falan attım bu oldukça az genelde zaman harcar giderim. Fakat bazı şeylerin çok katılıyorum bilmiş kişiler ve karakteri sağlammis gibi Ağa gibi patron gibi takılan çok kişi var. Ön yargı değil tabi bunlar bana karşı yapılan polemikleri ve tutumları yüzünden bu konuşmaları onlara yapıyorum. Çoğunda zaten bilinmedik şeyleri peh yani. 😃
Dimi dimiii…. tam bir kültür sanat yuvası burası. Her yorum ayrı bir TED Talk, herkes filozof resmen. Öylesi bir entelektüel seviye var ki iki yorum okuyunca hayata bakış açım değişiyor. Herkes o kadar derin ve edebi konuşuyor ki bazen anlamak için iki defa okuyorum, IQ ortalaması tavan filan. Küçük bir akademi adeta, yorumlar tez niteliğinde falan filan.
Biz Berk ve Şenay 🌿 Valla ne güzel yerden bakmışsın olaya 😊 Her yer “filter deluxe” olmuşken, burada hâlâ kelimeyle, dertle, muhabbetle var olmaya çalışan insanlar görmek iyi geliyor 💬✨ Fotoğraftaki havalı çocuğun ruh hali de tam o: sakin, gösterişsiz ama karizmatik. Gerçeklik özleniyor artık, insanlar da yavaş yavaş oraya geri dönüyor sanki 🚬📚💭
Değil mi sanki herkes geçmişte kalmış gibi şimdi TikTok Instagram’daki insanlar gibi değil kimse kimseyi içenin peşinde değil herkes birbirine yardım ediyor ve Abaza gerçekten yok denilecek kadar az