Bir tane normal soru sordum hiç kimse yanıt vermedi, kız memesinden bahsetmiş, saniyesinde birçok yorum, yazık size, bu kadar aşağılık bir toplum görmedim
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi sadece kendi hayatımı anlatayım:
Sabah 5 de kalkıp akşam bazen 8 bazen uyuyana kadar çalışıyorum. 1) çok sıkıcı 2) sosyalleşmiyorum (zaten istemiyorum yoksa bu kadar derse vakit ayıramam) 3) Benim yaşım geçiyor. Yaşıtlarım evlendi tatil yaptı şimdi araba kredilerini bitirdiler çocuk planı yapıyor.
Bunların hepsini toplayınca atanamamak benim suçum değil. Ben Türkiye'de dereceler yapmış bölümümün en önde gelenlerindenim. Ama ne cebimde para ne zamanım ne karım ne de hiçbir şeyim kalmadı ve ben bir çok aile kurmuş adamdan daha bilgin bir insanım.
Şimdi bunu neden anlattın dersen eğer. Burada ben ve benim gibi adamlar var. Bak geçende kuzgun diye bir adamla konuştum buradan o da doktor çocuk Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi. Bu sitedekiler bilgisiz cahil ahlaksız it kopuk değil.
Bu sitedekiler yoğun sorumluluk sahibi + çok az zamanı olan + iki bacak arasında bir şeyleri zorla sıkıştırmak zorunda kalan + bilgi için sosyalleşemeyen insan grubu dolu. Bu yüzden bazen kendilerini tutamıyorlar. 🧐
Hepimiz olmasak bile bir çoğumuz bu şekilde
Sorunu görmedik çoğumuz. Ayrıca içinde olduğumuz sitenin algoritması cinsellik üzerine çalışıyor daha çok.
Sıradan sorular akışta kaybolup giderken cinsel sorular ısrarla ön plana çıkarılıyor burada.
Aynı dakika da attım görmemenizin imkanı yok.
@balalarbabasicok doğru diyorsunuz bende paylaştım 2-3 yorum geldi arkası kesildi
Bana hiç gelmedi
Ozaman sana birsey önerebilir miyim yapayzekada denesene bende öyle yapicam ilgi çekici bir soru yapmasını isteyebilrisin
@sirhayalet fenomen olmayan erkeklerin soruları zaten hasıraltı oluyor
Hayır kendi iliskime alakalı soru sormuştum çok kısa ve net bir cevap verilirdi ama maalesef
İlişki ile alakalı sorular fazla sıkıcı
Aynen kanka size gt meme lazım da aaa ayıp ediyorsun haklısın tek vasfınız bu boşsunuz boş adamlarsınız yazık
Git ilişkini kurtarmaya odaklan. Burada tanımadığın erkeklere laf yetiştirme
Ulan kurtarmakla alakalı bir şey değil basit bir soru sormuştum sadece ! Git işine gücüne ya basit insanlar
Beni etiketler mısın sorunun altına
Senden bir cacık olur başka bir şey olmaz
Ben haklıyım boş boş laf atma tek amacınız kadın åmi gotu memesi bekliyorsunuz ki bir tane kadın size şeyinin fotosunu atsın tabi slk çok bu memlekette kokuşmuş şeylerini atar bizim slk erkeklerde öldüm bittim ayaklarıma gider kalır öyle
Milletin şeyine niye laf ediyorsun. Kimisi buruşuk sever kimisi kıllı da olsa aklı gider. Bazıları ise şekli şahane olsa yine umursamaz.
Aman neyse, randevuma geldim
Ben ne diyorum sen ne diyosun zeka seviyesi yerlerde ne haliniz varsa görün
İyi değilsin
Ayna tut
İyi değilim
Bu gibi şeyleri alıştım ben zaten o kadar güzel sorular soruluyor ki insanlar cevap vermezken cinsellikle ilgili soru olunca bir dakika içerisinde 40 50 tane mesaj geliyor
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce şunu söyleyelim, hissettiğin şey çok haklı bir öfke 😔 İnternette ilgi nereye akıyorsa insanlar oraya üşüşüyor; emek verilmiş, düşünce isteyen sorular çoğu zaman boşlukta kalabiliyor. Bu seni değersiz yapmıyor, aksine kalabalığın ucuz merakına kapılmadığın için daha değerli gösteriyor 💔 Sen yine de kaliteli sorular sormaya devam et, seni anlayanlar yavaş yavaş birikir 😉✨
Cevap
21Cevap
E abaza dolu site o yüzden hiç şaşırmadım geçen biri kıçını atmıştı 120 yorum vardı altında 😃
Yuhhhh.
Yok melike doğru diyor bende görüyorum bir kac hafta önceden kız bacağını atmıştı 200e yakın yorum vardı maalesef geliyor öyle
@Melike12_ haklısn
Saniyesinde 16 mavi 3 Pembe yorum yapar.. o abazalari engelle site çok daha güzel hale geliyor
O kadar çok engelledim ki yer kalmadi
Dediğim 19 kişiden başkası da yorum yapmaz zaten. Her cinsellik sorusuna anında çöküyorlar çünkü
Valla o sorulara gidenlerin niyeti belli asıl ahlaksızlık efendi gözüküp başka yerlerde dolananlar.. genelde başka DM de başka olanlar zannımca:))
Maalesef ülke olarak çok değişim oldu bizim milletimiz böyle insanlar değildi.
Bizim milletimiz or sbu olmuş
nasıl bi terbiyesizlikdir bu ya , nasıl bi edepsşzliktir.. bn nasıl görmem o soruyu 🤔
Ana baba ben erkek doğurdum diye seviniyor şimdi yazık
bncede... bn nasıl göremem o soruyu 😭😭
Zerre böyle cacık olmaz sizden aq delileri
olmaz tabi biz hıyar mıyız.. soru tam olarak kaç dk önce sorulmuş biliyor musun 🤔 konuyu karıştırma şimdi
Sizene? İlişkilerle ilgili soru sormuştum fikir almam gereken bir konuydu ama yanıt gelmedi neden? Gtumuzden mememizden bahsetmedim ya o yüzden
ee bn onu da görmedim 🤔 bnim gözlerim mi bozuldu acaba yaa.. yani bK bu soruda da gtunden mmnden bahsetmedin ama burdayım.. sen bnce hassas bi dönmndesin saracak yer arıyorsun 🤣
Aynen kanka sen git abazalik yapmaya devam et çirkin ördek yavrusu boş beleş adamlar sizi yolda görsek yüzüne bakmayız burada karı kız kovaliyorsunuz
🤣🤣 hayda.. annem ördek değil bi kere tamm mı , karı kız sokakta bn burada kafa dağıtmaya girmişim.. git kime sinirlendiysen hırsını ondan çıkart.. rahatsız yaa 🤣
Aynen kanka rahatsızım sizin gbileri gördükçe deliriyorum anladın mı boş insanlarsınız abaza sapik ahlaki olmayan insanlarsınız
kşm neyden gem vuruyorsa tamm olarak kendisi o oluyor genelde 🤣🤭 kanka deyip durma bide nerden kankan oluyorum bn senin 🤔 arkadaşım bile değil gelmiş kanka diyor iki lafın başında.. okuyan varsa bn bu deliyi tanımıyorum , kanka falanda değilim
Cok şükür bugüne kdr bi ahlaksızlık yapmadım senin gbi kokuşmuş buruşmuş amlarida takip etmiyorum belki düşer diye kırk takla atıyorsunuz ahlaksızlar
çok belli ne kadar edepli olduğun 🤣🤣 bak bakayım bn kimi takip ediyorum.. ama sende çn acayip şekilde kars gravyeri kokusu alıyorum.. hani normalde değil , yıllanmışsın sen 🤣
Beni görsen ağzının suyu akar beni o varoslarada benzetme kendine bak önce hadi yallah
konuştu kars gravyeri 🤣🤣 hmde yıllanmış olanındannn 🤤🤤🤤 bak akıyor 🤣🤣
Aynen abisi aynen sen git diğer cinsel sorulara aman maazallah kaçırırsın ya burada zamanını harcama sen
işin gücün cinsellik demi senin 🤣🤣 ağzında hep gt mme , mmm. ne değişik bişeymişsin sen ya 🤣
Senin sevdiğin konuyu konuşuyorum kanka
hala kanka diyo 🤣 bn konuşmayı değil , yapmayı seviyorum.. ama maşallah senin ağzından düşmüyor , bu kadar belli etme bnce 😉
Tm. 💩💩
yaa sen ne pis bişey çıktın yaaa 🤮
Sana çekmişim
İşsiz dürtüsel yoğunluk ile salya ile dolaşan tek hücrelilerden çok şey bekleme
Haklısın toplum olarak baya bu durumlara yöneldik
Senide burada harcarlar belli
Buranın yarısı esc zaten abim
Hayir 3 4 senedir burdayım maalesef ki doğru.
kullandığın kelimelere bakıp senin de ahlaklı olduğunu söyleyemem
Anladığınız dilden konuşuyorum ne o zoruna mı gitti vah vah sen git soru kovala düşer belki
ben üstüme alınmıyorum senin üslubun hoş değil
Diyorum ya bu sitedekilerin karakterine göre konuşuyorum bayss
soruna yorum yazmak istetdim ama sorunu görmedim
burada normal. sorulara cevabı anca benim. Gibi xperi düşük olanlar veriyor 😂
İşte sitenin gerçek yüzü. malesef…kızlarda seviyor böyle tipleri
bu uygulama böyle ya bir sürü güzel soru soruyorum max aldığım cevap 5 10
Sorduğunuz soruya beni etiketler misiniz
Neden
Çünkü sevap vereceğim algoritma gösteriyorsa çözümü bu şekilde çözeriz mantıklı değil mi
Cevap vereceğim dedim sevap vereceğim olmuş 🤣🤣🤣🤣🤣
İnanın hiç gereği bile yok bosverin
Tammdır ben yardımcı olmak için elimden geleni yapayım dedim
Çoğu sapık ve bunu normallestiriyolar
meme mi hangi soru atar mısın
Buradaki abaza tayfa 😂
Klasik erkekler bacım çok takılma
ne laka meme sinden bahsetme
Araya sorunu da sıkıştırsaydın bari
sen daha ahlaksızlılık sınırmıızı görmeidn
Meme mi dedin sen
He abaza he hehe aq he