1 ay

Arkadaşlar sizce müşteri hizmetlerini arayıp bu çalışanı oraya şikayet etmeli miyim?

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben şehir içinde minibüs şoförlüğü yapan bir gencim pek yakışıklı sayılmam ve konuşmam da biraz kabadır yani ses tonum kalın bu yüzden bugün yaklaşık bundan yarım saat önce minibüse yakıt almak için gittiğim bir akaryakıt istasyonunda sahaya bakan genç bir çalışan vardı sonra ben giderken dayı selamün aleyküm ben yakıt alacağım bakabilir misin dedim ama adam beni tersledi bana hayır bakamam dedi sonra ben de neden dedim ve bana çünkü senin tipini beğenmedim sen de tam bir at hırsızı tipi var falan dedi sonra ben de adama size ne benim tipimden siz aracıma yakıt doldurun ben gideceğim dedim ama adam bana sen önce bir doğru düzgün Türkçe konuşmayı öğren bir de benimle öyle dayılı mayılı konuşma dedi sonra ben de o çalışana peki burada sizden başka bir çalışan yok mu o pompaya baksın dedim bana yok ben bu gece burada tekim ne o beğenemedin mi beni dedi sonra ben de tamam o zaman ben de yakıt almayacağım dedim sonra oradaki çalışan bana ee alma sen bilirsin ne yapabilirim zorla sana yakıt satamam dedi sonra ben de kolay gelsin deyip aracıma bindim ve oradan yakıt almadan gittim yol üzerindeki başka bir petrolden aracıma yakıt aldım ve ben oradan çıkarken oraya bakan müşteri hizmetlerinin numarasını da yanıma aldım. Arkadaşlar sizce müşteri hizmetlerini arayıp bu çalışanı oraya şikayet etmeli miyim? Benim yerimde siz olsaydınız arayıp şikayet eder miydiniz?

Arkadaşlar sizce müşteri hizmetlerini arayıp bu çalışanı oraya şikayet etmeli miyim?