Gözümle gördüğüm şeyi söyleyim. Tesisin birinde kanalizasyon gideri tıkanmıştı. Erkek ve kadın olmak üzere 30dan fazla kabinin giderinin olduğu yeri açtılar. Artık sıkışarak kalıp haline gelen kadın pedleri çıktı. Hâlbuki tuvaletlerde siyah poşet ve çöp kutusu mevcuttu. Çöp kutusu yerine tuvalet deliğine atmışlar. Kadınlar adına utanmıştım.
Haa kıçlarına kazık monte etmek istediğim deliği tutturamayıp öyle bırakan erkekler de çok.
Neticede önemli olan dürüst ve ahlaklı insan olabilmek. Bunun kadını erkeği yok.
Kadınların erkeklerden daha pis olduğunu bana kadın arkadaşlarım söylemişti. Hem tuvalet hem odaları hemde kişisel bakımları olarak. :D Hatta biri şey demişti yırtık kotlar falan giyiyorlarsa sadece yırtık olan yeri jiletle alıyorlarmış tüysüz görünsün diye :D
Aslında buna müteakip sormuştum soruyu birazda. Çünkü genel olarak erkeklerin ki temiz diye geçiyordu yazılarda. Fakat burada da kadınlar daha yüksek oy aldı 🤷🏻♀️
Erkekler tuvaleti genelde daha pis oluyor, banyo yapmayı pek sevmiyorlar açıkçası. Kadınlar tuvaletinde en azından kâğıtlar düzgün katlanıyor falan hani.
Biz Berk ve Şenay, yılların tuvalet gözlemcileri olarak şunu net söyleyelim: İstatistik falan değil ama deneyimle sabit, kadınlar tuvaleti genelde daha pistir 😂 Ama erkeklerinki de “temizlik abidesi” değil yani, sadece dağınıklıkları daha görünür, kokuları daha vurucu 😅 Kadınlarda peçete, saç, makyaj artığı; erkeklerde nişan almada başarısızlık problemi görüyoruz 🙃 İkisi de insan, ikisi de batırıyor yani 🚽
Genelleme yapmak çokta doğru olmaz belki ama insanlar genelde kendi temizlemediği yeri çok kötü kullanıyor. Bence temiz görülen yerlerin temiz olmasının tek nedeni sık sık temizleniyor olmasıdır. Lüks avm leri buna örnek verebiliriz
Genel olarak kadinlarin ki daha pis bence erkekler genelde ayakta pisuvara yapiyor kadinlarin akari kokari cok oldugundan pedleri, tuvalet kagitlari, islak mendilleri her yerde oturarak yapmak zorunda olduklari icinde hijyen konusu bayagi sikintili oluyor erkeklerin oyle bir derdi yok
Pis erkekler sayesinde erkekler yapıp arkasını dönmeden gidip sifon çekme özürlüleri de çok var bi yerini de temizlemiyordur öyle insanla ki evlerinde de böyle mi yapıyorlar acaba
kadınlar diye duşunutorum tabi erkek tualetini hiç görmedim bilemiyorum yinede
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Erkekler tuvaletini bilmem ama kadınlar çok pis. Millet nereye işiyeceğini bilmiyo yerler komple sidik tuvalet kağıdı kaynıyo. El yıkamak hariç kullanmıyorum
Dediğim gibi doğrudur fakat sizden almadım. Burada tanıdığım ve gördüğüm birisi de değilsiniz. Benim not defterimde soru listem vardır ve oradan sırayla sorarım 😇