Kızlar Tuvaleti Tabiki de Pis Leş olanları da var tabiki kızlar tuvaletinde de Ama Erkeklerin Wc sin de daha çok bu oran Tuvaleti Kirletip Leş içinde bırakanlara Çok Sinir Oluyorum kör şeytan Ağız burun Dağıt Diyor hayvan diyeceğim olmayacak hayvana hakaret olur Devlet Okulların da bu Pisliklik Maalesef Çok Yüksek Devlet orta okul Devlet lisesi bilenler bilir zaten Diski İdrar Olduğu Gibi duruyor bi keresinde gördüm Oğlanın biri dışkısını kapıya sürmüş pislik herif O diskiyi o ite bi güzel yedirecen kirletmek neymiş görürler İnsanin saygısı Olmalı ya
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler ev dışındaki tuvaletleri sıçmak için daha çok kullanıyor. Kadınlar tuvaletinde bk ve bk izlerine daha az rastlanırken erkekler tuvaletinde oylece bırakılmış olarak gormek alışılmış bir durum.
Erkek WC yi bilmem de pis şeyler duyduğum oldu. Kızların da temizi pisi var şimdi hemcinslerimi kötülemek için detay vermek istemiyorum ayıp yani de kısacası bence cinsiyet değil kişilik meselesi.
Erkekler tuvaletini nasıldır hiç girip görmediğim için bir şey diyemem. Ama kızlar tuvaleti berbat. Pedlerini bile açık atan var çöpe, bazen çöpe bile atmıyorlar ben kendim utanıyorum görünce.
Evet diyodum ki tam kizlarinki de kotu ama erkekler gibi oraya buraya yapan yoktur heralde bunu da gorunce artik kiz erkek degil kisilik meselesi oldugunu tekrar anlamis olduk