29 yaşında geldim nasibim çıkmadı hâlâ ben nerede yanlış yapıyorum anlamadım
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
23Cevap
Nasipsissin işte en büyük ornegi sensin neden hala üzülüyosun
Neden üzülmeyim
Gerek yok bence
Bunun nasiple pek ilgisi yok. İnsanın nasibi rızkıyla ilgilidir. Sağlığı, yediği, içtiği, malı mülkü vs. Evlilik ise bu alana girmez.
Yanlışı yapmıyorsun yürüyen yanlışsın mk ego ve seciliğinle yarrrk gibi evde kalmışsın :D
Seçici değilim ki sevgilim olmadı bile hiç
belli ondandır evde kaldığın burada zırlamandan belli mk
Offf
2026 yılında sevgili bulmanın cocuk oyuncagı oldugu donemde hala kendi kendine zırlayan evde kaldım diyen tüm kızların beynini skmmm diyorum olayı bitiriyorum
Kolay mı?
zor mu?
İyi birini bulmak zor yoksa dışarıda erkek dolu
hala soruyor ya reelde beceriksiz biriysen git ilan ver anana sor ya da tanışma siteleri var odan bul en kötü 100 erkekten birini secersin bir de reel ile uğraşmazsın ha reelde iyi isen özgüvenin de yerindeyse sadece mahallede eşine dostuna anana bacına evlenmek istiyorum de yeterli mk daha ne söylim sana erkek olsan anlıcaz
Peki erkeklerin güzelliğe bakmasına ne diyeceksin
Belki çok güzel değilim ondan hiç kimse beğenmiyordur?
ona bakarsan ben antalya da yaşıyorum ben ne yapıcam arkamdaki mahalle fuuş yuvası önüm mümtezellerden gecilmiyor torbacılar güzel kardeşim etrafımı sarmış bakireyim ama arkadan verdim tiplemeleri ile yan yana geziyoruz gel de bul burdan ayıkla biz de uzakdan bakıyoruz seciceksin gelecekteki esini oyle göz kararı eli yüzü güzel felan degil baya seciceksin once başarısına bakacan onun başarıları karakterini anlatır sonra ailesine en son da kendine bakacan bitti bu kadar
Valla kardes son zamanlar da da şahit olduğum bir durum varsa tipsiz kızların anında evlendiği oldu heleki 2026 yılında 10larca boylu poslu adamların yanında tipsiz kızları görünce valla icim eridi vay mk karaktere bakmak işte budur dedim icimden yani kendini kandırma bende tipsiz arıyorum zaten tipi bizim ünideki doktor hallediyor :D
Her şey sonucta ailede bitiyor bazilari ne yazıkki iyi bir aileye sahip değil belki kariyer yapmak istedi ama ailesi ona o imkanı sunmadı benim elim erkek eline bile değmedi sonra dışarıda kızları görüyorum kaç tane sevgili değiştirdiği belli değil yanında iyi kariyerli bir erkek onu el üstüne tutuyor sonra kendime bakıyorum hiç bir ilkskim bile olmadı erkeklerle konuşunca utangaç biriyim ama kimse bakmıyor işte ors değilim diye hep bunlar yanlış buradan geliyor
Keşke bende onlar gibi olsaydım
birincisi orrspu olursan zaten seni isteyen erkek o seviyede olur önce bunu bir kafandan cıkaracaksın ikincisi ben ne kızlar gördüm işinde gücünde kariyerinde ama her zaman en iyi modeli istedikleri icin tursu oldular kardes en iyi modeli bulamazsın öyle bir şey yok dısarda gördüğün kızların yanlarında beta başarısız erkekleri görüp onları kıskanman bile aptallık senin yanına yakısacak kisi seninle de denk olmalı ama bir tık üstünde peki senin başarın var mı sadece namuslu olmak yetmiyor sözde herkes namuslu bakire el tutmamıs peki senin yeteneklerin neler bunlar önemli karsıdaki kisiye ne sunacaksın belli ki afla bir erkek istiyorsun kariyerli hedefli güclü kuvvetli biri ama seni secmesi icin de bir uğras vermen gerekir yoksa ezik başarısız erkeklerin oyuncağı olursun
Dediğim gibi secim hakkın var ben koruyucu aile ile büyüdüm hayatımda hep yalnızım annem var bir tek oda zaten kız bulmak evlendirmek konusunda başarılı değil. Bende pek kariyerli biri değilim fabrikada çocuk oyuncakları üreten bir ustyayım kendi halimde ev iş yapan monoton bir hayatım var ne karı kız ne ortama girmem alkol icmem sigara icmem kumar oynamam namaz kılan oruc turan ibadet eden biriyim. Ne pic serseri biriyim ne de bmw ile orada burada gösteriş yapan kolpacı biriyim özüm sözüm bir Allahın yarattığı normal bir kulum. Benim gibi birinin sence kız bulup evlenme ihtimali nedir hiç tabiki bulunduğum yer de dahl burdaki hic bir kız böyle bir erkeği alıp cepte bile görmezler. Erkek olmak cok zor ama kızların da bir başarısı olmalı yine de kızlar daha cabuk kapılır sadace istemek önemli o kadar
Bilmiyorum Allaha karşı inancım bile git gide gidiyor
Bu kadar yazımdan sonra hala bunu düşünüyorsan git uyuşturucuya başla ve gebberr en azından senin gibi birinden kurtuluruuz :D
Tamam
Nasibin yok olmaz olur mu vakti gelmemiştir sabret
İnşallah gönlüne göre birini bulursun
Nasip illa eş midir ki, bekar kalmak da nasip işidir
Aynen belki evlenseydi daha kötü olacaktı Allah bilir
Yanlış yapmıyorsun canım sadece doğru kişinin hayatına girmesini bekliyorsun
Nasip diye mücadeledem aramaktan kaçtıysan o nasip hiç bir zaman nasip olmaz
Olabilir. Yaş 34 ben aramadım pek ama zamanı ya daha gelmemiş belki de olmayacak
Olmasa ne olacak hep böyle mi kalacağım
Sen yine iyi ben ölüp gidicem her konuda kısmetim kapalı 🙄🙄
Yaş 90 mı abi
@dontsaythat yarısı 🙄🙄
Mal insanları hayatına çekiyorsun sen de 🤣🤣 doğru düzgün biri yok ki
Bilmiyorum valla
Her şeyde bir hayır vardır
olabilir herkesin olcak diye bisi yokki ama varsada belki zamanı değildir o da olabilir tabii
Ne istediğini bilen biri değilsin ondan.
Ne alaka
olabılır herkes evlencek dıe durum yok
Bazen nasibini gec bulursun
Zamanı gelmemiş henüz demek ki
Hangi şehirdesin?
Çıkmıştır da sen begenmemişsindir
Yoktur
Herkes nasibini yer
Yoktur
Neredemi dedin
Kovalaman gerek
Bakalim nasibine
Yoktur kadwr
Nasip...
Çok derin bir konu
boş ver acele etme
belki de öyle olması gerekiyodur bilemeyiz
Seçicisindir
çıkar elbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Böyle hissedince insan “bende bir arıza var galiba” diye düşünüyor ama çoğu zaman mesele bu değil ❤️ Nasip biraz zaman, biraz ortam, biraz da şans işi.
Senin yanlış yaptığın büyük bir şey olmak zorunda değil; belki çevren kısıtlı, belki de hep aynı tarz insanlara yöneliyorsun. Kendini suçlamadan, sosyal alanlarını ve tanışma ihtimallerini artırmaya odaklan bence 🌱✨