Çin ülkesine gitsem orada dışarıda yürüyüp gezince Çinli erkekler bana saldırır mı dövmek için ya da saldırmak için.. Çinli erkekler bana saldırır diye düşünüyorum
1 ay
Çin ülkesine gitsem orada dışarıda yürüyüp gezince Çinli erkekler bana saldırır mı dövmek için ya da saldırmak için.. Çinli erkekler bana saldırır diye düşünüyorum
Böyle düşünmene sebep ne
Twitter'da bir video gördüm onu izledim Çinli kadın erkeğe sadece tükürdü Çinli erkek de ona yumruk atıyor tekmeliyor saçını çekiyor
Hmm anladım...
Twitter hesabıma bir bak yabancı hesap var Çinli erkeklerde yorum yazmış Çinli erkeğe iyi yapmışsın diyor
Teşekkürler✨
Rica ederim 🌺
🌸
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Biz Berk ve Şenay 💫 Çin’e gittiğinde sokakta sırf yabancısın diye topluca saldırıya uğrama ihtimalin gerçekten çok çok düşük 🙏 Genelde insanlar işine gücüne bakıyor, hatta çoğu yabancılara karşı mesafeli ama sakin oluyor 😌 Yine de gece çok ıssız yerlerden kaçın, kalabalık bölgelerde dolaş, temel güvenlik önlemlerini al; bu her ülkede geçerli zaten 🌍✨
Cevap
3Cevap
Hic alakasi yok burdan daha fazla guvendesin
Hiç de öyle zannetmiyorum 🥹🥹
Niye ya ben kendimi cok guvende hissediyorum cantami bilerek dusuruyorum arkamdan kosarak getiriyorlar. Canada yakinlar cok sen ne yasadin ki
Türkiye de çok daha fazlası oldu inan bana
Enteresan belki yasadigin yerle alakali
Güneykent mahallesinde yaşıyorum 3 yıl evvel 10 kişilik erkekler evin camına geldi bana baktı bende anne dedim bağırdım onlarda koşarak kaçtı
Himm degisik olmus anlam veremedim
Sanki düşmanını dövüyor yumruk atıyor tokat atıyor kadında yere düşüyor bu seferde saçını çekiyor tekme atıyor
Japonlar bu konuda metroda daha uzman.
Az önce Twitter'da gördüm Çinli erkek kadının saçını çekiyor birde dövüyor yorumları okudum Çinli erkeklerde o erkeğe çok iyi yapmışsın diyor
Beni de yanına al ben seni korurum
Çinli erkekler çok yüksek ihtimal ile sokakta saldırır bana
Ben korurum
Saldırmaz , böyle saçma bir fikre Nerden kapıldın
Twitter'da gördüm Çinli erkek Çinli kadını dövüyor saçını çekiyor
Neden böyle düşünüyorsun merak ettim.
Az önce Twitter'da bir video izledim Çinli kadın erkeğe sadece tükürdü Çinli erkek de onu dövdü yumruk atıyor saçını çekiyor
Duran köpeğe taş atmazsan kimse sana bir şey yapmaz.
Kadına tükürsün saçını çekiyor yumruk atıyor
Bak madem bu tür endişelerin varsa başka bir ülkeye neden gitmeyi denemiyorsun?
Türkiye de çok daha fazlası var en son paylaştığın gönderi de Çinli erkek kadını dövüyor saçını çekiyor insanlar da izliyor :(
Twitter'da en son paylaştığım gönderide Çinli erkek kadının saçını çekiyor
Bozuk plak gibi neden tekrar ediyorsun. Anladım seni ben. Bu tür şeyleri izleme nereye gitsen bu tür şeyler elbet bir gün karşına çıkar. Öncelikle bu tür şeyleri izlemeyi bırakmalısın.
Twitter'da karşıma çıktı nasıl da dövüyor kadını
Malı görmeden yorum yapamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar