Biri artık bana dur diyebilir mi zihnimiz bazen tek bir konuya takabilir bunu sizde yaşamışsınızdır ancak biyerden sonra sıkılmanıza rağmen o konu sizi rahat bırakmaz zihninizi kurcalarda durur nasıl kurtulabilirim
1 ay
Biri artık bana dur diyebilir mi zihnimiz bazen tek bir konuya takabilir bunu sizde yaşamışsınızdır ancak biyerden sonra sıkılmanıza rağmen o konu sizi rahat bırakmaz zihninizi kurcalarda durur nasıl kurtulabilirim
Cevap
6Cevap
o konu seni rahat bırakmıyor değil sen o konuyu düşünmeyi bırakmıyorsun aslında, kurtulmaya düşünmemeye çalıştıkça daha çok düşünürsün çünkü
Evet ama artık düşünmemem gerekiyor çünkü dipsiz bir kuyu gibi cevap arıyorsun cevap arıyorsun ve asla biyere varamıyorsun
Nasıl olsa bir gün ölüp öğreneceksin. Anın tadını çıkar.
Anım yokki tadını çıkarayım
😒
Ben de yaşadım bu durumu hala da yaşıyorum ölümden sonrasını çok merak ediyor insan
Ben en çok paralel evrende ölülerimizle görüşebilecekmiyiz bunu merak edip duruyorum
Neyini araştırıyorsun ya cennet ya cehennem bu kadar
Cennet ve cehenneme inanmıyorum kimisi diyor yeniden doğuş kimisi ise ebedi hiçlik diyor hangisi doğru
evren ve ruh sonsuzdur. şuanki hayatında yaptıklarına göre bir sonraki hayatına karar verilir boyut atlar ya da düşebilirsin bu yüzden dikkat et
Reenkarnasyona inanıyor musun beden olmadıktan sonra soyut ruhun ne önemi var ki
Ruh algı bilinç midir
Her nefis ölümü tadacak
E sonuç ne söyle de bilek
Sonucu yok zihin karmaşasından başka
Büyü mü ne var
Bir arkadaş daha büyü demiş büyü yapılan insanlar mı böyle düşüncelere kapılır ben daha çok evreni hayati felsefi sorgulamalar içerisindeydim
Evet genellikle aklından çıkmaz vesvese verirler sürekli
Korkuyorum 😧 içimde gerçi başka şeylerde var jn₺hr veseveseleri de
Aşağıdaki yazın birazda olsa Allah korusun haşa Müslümanım ama insanı düşündürüyor ya ebedi sonsuzluk falan hayat yok demişsin of ztn fakirim nasıl güzel bı hayatım olsun ki nasıl bu hayatı yasayayim
İnanç kişisel bir mevzudur ben de eskiden inanan biriydim ancak artık inanmıyorum böyle düşünmen normal fakirlik kanayan yaramız bende fakirim valla hiç yaşayamıyorum hayatımı
İyice öğren de ona göre ölcem
Ölmemeye çalış hayatını iyicene yaşa erkeksin bide ne kadar acıda olsa siz erkekler daha özgürsünüz ölümden sonrası ebedi yokluk başka hayat yok
Yeterince yaşadım 25 ime kadar keşke 18 den sonrası olmasaydı hoş ta pekde yaşanacak. bi hayat göremiyorum önümde o yüzden benim için araştırır mısın merak ediyorum da duruma göre giderim
Ama bildir banada burdan
Dur.
😂
Senden bi ricam olacak kanka ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿 Ölüm takıntısı, özellikle 20’lerinde çok görülen bir şey; deli değilsin, yalnız da değilsin merak etme 🙏🏻 Sürekli düşünmekse zihni yoruyor. Bir süre bu konudan “bilinçli mola” vermeyi dene; dikkatini bedene ve ana çeken şeylere yönelmek iyi gelir: yürüyüş, nefes egzersizi, yazı yazmak, resim, dizi-film gibi 🍵 Eğer bu düşünceler uykunu, iştahını, keyfini de çok bozuyorsa bir uzmandan destek almak da gerçekten işe yarar 💬🌙