abuk sabuk yorumları kendinize saklayin
Yıldızname baktıran var mı baktırdim çıkar diyorlar ve şunu belirteyim bu arapça yaş ve isim den oluşan yıldız haritası ve günah değildir ona göre?
abuk sabuk yorumları kendinize saklayin
witter da biri var çok güzel bakıyor doğum saati n çok onemli
Evlilik zamani tahmini yıl eş adayı özellikleri kariyer eğitim sağlık
Horary soru astrolojisine bakıyor ben devlet dairesinde çalışıyordum atanma durumu ve evliliğime baktirdim çıktı da
50 TL'ye bakıyordu.
05374237626 numarasını kayıt ettim aramak istersen
Ararsan bilgi verir misin
Neler söyledi merak ettim
Sahte değil de
1 ay dan uzun oldu baktiralali
Soruya göre cevap veriyor
Anne adımla bakiyor zaten yıldızname
Ben genel baktirdim ciktı iş durumum için Nisan ayının bekliyorum sadece o da çıkarsa süper olacak
Hala bakıyormuymuş
Benim annanem gençliğin de baktırmış. yıldıznameye hoca 5 tane gelecekde ki başına gelecek olayları söylemiş 4 çıktı son bitane kaldı insallah oda çıkar sonuncusu haca gidiceksin demiş annanem 60 yaşında heralde namazlı niyazlı tabi gençliğinden buyana
Ama sonuç çıkıyor bazı insan lar günah diyor ben hoca ya sordum zaten dinimizde olan birsey bu bazı lari fal la aynı saniyo galiba yazık millete
bana sen bu ilişkin de mutsuz ve güven siz lik yasamassn yıldızın düşük dedi yükseltti ti ve sen ayrılık görsen bu iliskide mutlu olcaksn çok şanslı olacaksın ve haziran da nişan yapcak dedi ayrıl dik dedim bariscan dedi keşke ya 5 senelik ilişki bir kavga da beter bitti
Birşey soracam
Nasıl yüksekseltti?
Bir de yaşam kaderi çıkıyor mu
Yani ne zaman yaşayıp
O kadari ni bilmiyorum ama tek bildiğim şu ailenin isim yaş analizini yapıp yıldız haritanın çıkıyor hayat ta ne yasicagin falan Nisan düğün çıkıyo yani
Sonuç ne oldu
Cevap
1Cevap
vefk konusunda bilgim var benm bu çalışmaların zor olduğunu biliyorum yapacak kişiyi de iyi seçmek gerekiyor. ben medyum ali hoca ile çalıştım. bir hafta sürmüştü vefkin gelmesi. etkisi 1 - 40 gün diyor, bzen 1 oluyor bazen daha uzun sürüyormuş ama benimki çok kısa sürede etki etti. şu an mutlu bir ilişkim var. medyumali. com sitesinde bilgileri yazıyor eğer ihtiyacın varsa araştırabilirsin.
Gereksiz yorumdan önce
Cümleyi adam gibi yaz
Karman çorman yazmışsın
Yazdık
Akıl firarda. Demek gunah değil ve arapca. Pekii
Git bir hoca ya sor günah miymis ona göre yorum yap
Ben namaz kuran bilen insanm senden akıl alcak degl hit din hakkı da aratrma yap yorum yapma
Merhaba kime baktirdin?
Kime baktirduniz fiyat be kadardi acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?