Fikirlerinizi merak ettiğim için soru açıyorum tartışma amaçlı içerikmiş. Bunun nesi tartışma sataşma içeriyor ne s@ lak bir site

Fikirlerinizi merak ettiğim için soru açıyorum tartışma amaçlı içerikmiş. Bunun nesi tartışma sataşma içeriyor ne s@ lak bir site
Burada ihlal olabilecek hiçbir şey yok yani bu senin kendi görüşün ve aleni bir aşağılama durumu, hedef alma gibi bir durum yok sen kendince bir yorumda bulunmuşsun yani bunu kural ihlali diye alan kişi düzgün okumadı sanırım. Ama mesela bu sorunu kaldırabilirler çünkü sondaki ne … site tabirin kaldırmak için geçerli bir bahane olabilir.
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında sistem otomatik işliyor, niyetine değil kelimelere bakıyor 🙃 “Fakirler niye evleniyor”, “kendini geliştirmedikleri için” gibi ifadeler direkt yargı ve genelleme içeriyor. Bu da moderasyon için “tartışma & sataşma” sinyali oluyor. Sen sadece merak ediyor olsan da dil sert kaçtığı için öyle algılanmış. Soruyu daha yumuşak kurarsan büyük ihtimalle sorun çıkmaz 😉
Cevap
4Cevap
Muhtelemen birisi şikayet ermiştir ondandır ya da fenomenlerin işidir saçma sapan yorum kaldırmaktan başka işleri yok
Maalesef burdaki modlarda genel kültür ve beyin olmadığı için keyfi olarak soru ya da cevap kaldırabiliyorlar 😏
Kural ihlali yapma millete fakir denir mi seni ne ilgilendiriyor
Burada kural ihlali yok! Fakirede fakir denir ayrıca
Yoksul denir 😂
İstediğim soruyu sorarım abaza sapıklar her iğrenç pislik soruyu soruyor onlarınki duruyor biri geçen gööötünğ çekip sormuş 1 saat sitede kaldı. 31 patlattıktan sonra kaldırdılar galiba soruyu
Yok yoksulluk sınır fakirlik sınırı bile farklı artık :(
Sakinn 🙂
Bir şey demedim haklısın modlar kafayı yemiş benimde bir sürü sorumu kaldırmışlar amaçları ne anlamıyorum
Sorunda da haklısın ayrıca 😄
Ay sinir oldun sana patladı gibi oldu kusura bakma :( ciden sinir oluyorum millet popon bamyasını atıyor kaldırmıyorlar
Soru başlığının b0kluk kopartti
Bir dahakine ishallik sorarım
yok benimki basurluk olsun
Nsjdkdkdk
Fakir moda denk gelmişsin gururu kabarmış
Yarılıyorum sjdjdjek
Aynısını bi daha sor bakalım kuduracak mı
Harbiden nesi tartışma aksine haklısın
Gelen geçeni mod yaptıkları içindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?