Güncellemeler
1 ay
Götübokluuu müteahhite bak asker çocuğu öldürüyor kansız p1ç
İzmir'de bir müteahhit, emekli generalin oğlunu öldürmüş olay yeri inceleme polisleri cinayeti intihar gibi göstermek için delil karartmış, adli tıp intihar raporu düzenlemiş, savcı dosyayı kapatmış.
— Koçovalı (@kocovali08) April 24, 2026
Emekli general, oğlunun cinayetini ortaya çıkarmak için 8 yıl uğraşmış. Polisler… https://t.co/iyX0ZRtZLv
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onlara güvenmeyip kime güveneceksin kanka başına bişey gelince kime gidiyorsun?
Gittiğimde hiç bir halt yapmıyorlar!
Çünkü devlet tek taraflı düşünmez senin sorun şikayet sandığın şey belkide önemli değil o yüzden suç sandığın bişey suç teşkil etmiyordur belki
Devletin arazisini millete peşkeş çekmiş adam hayvanlarını alıp o hazine arazisine koydu seslerinden durulmuyor şikayet ettim, gözüyle görmesine rağmen orada hayvan yok diye yalan attı. Bu beyinsiz muhtr tam ağacın altında ateş yakıyordu beyinsiz yangın çıkarsa söndüremez ful ağaç burası şikayet ediyorum yakabilir diyor mesela.
Saldırgan hayvanı olan var şikayet ediyorum benim hayvanımı öldürmediği sürece işlem yapamazmış , hatta bunun için bizi arama diyorlar , bizim mal muhtar oy vermiyoruz diye bizi tehtid etti misal izinsiz ağacımızı kesti devletin binası var orayı kiraya verip cebine attı ondan önceki muhtar devletin arazisini yakınıa ucuza sattı , boru patlıyor adam 3 yılda anca yaptırdı. Millet yolun ortasına doğru garaj yapıyor ben ağacımı izinsiz kestiği için şikayet ettim kesebilir diyor garajlara laf ettikleri bile yok. Bunların nesi suç teşkil etmiyprsa artık
Rahatlatınmı dökdünmü içini kardeşim
2002 de temeli atıldı geçmiş olsun artık. Savcı hakim suçluyu değil Erdoğan'a kim ne diyor onun pesindeler çok yazık
Güvenmiyorum her yer kokuşmuş artık herkes hakyiyici
Hak yiyen tamam
KS seninde ağzına. Hak yiyen b@k yesin
Güvenen akılsızdır.
Güvenmiyorum.
Hayır