Sadece avukat ve polis ya da hakimler lütfen?

Merhabalar benim sorunum şu şimdi ben cankurtaranlik yapiyorum bir sirkete bagli olarak bir otelde calisiyorum isim geregi üstüm olmadan aqua icerisinde calisiyorum cocugun biri geliyor benimle konusmaya calisiyor ben temas etmiyorum tabiki cocuk bir sure benimle konusmaya calisiyor ufak kiz cocugu bende tersliyorum gidiyor. Cocuk her ne ise bunu benim ekiptekiler görüyor kizinda annesinin de durumdan hic bir sekilde haberi yok tatilleri bitti evlerine gittiler. Benim ekip bunlari gorunce bana diyorlar ki sen sapiksin cocuk tacizcisisin pedofilisin vs vs bunlari yazili olarak söylüyorlar ve tehdit falan ediyorlar 3 4 kisi isimlerini bilmiyorum ordan kaciyorum cünkü tek başımayım ve beni bununla tehdit ediyorlar iste bisey yapamazsin sen sapiksin vs ben eve geldim ama ailemle aram kötü ne yapacagim bilmiyorum psikolojim darmadagin oldu suçsuz oldugum halde bunlari yasadim şimdi sorum şu ben bunlari dava etsem ya da karakola gitsem suc duyurusunda bulunsam bunlarin basina ne gelir çok kötü haldeyim lütfen yardim edin sucsuzum ben üzerime iftira attılar
Sadece avukat ve polis ya da hakimler lütfen?