Neye elimi atsam kuruyor, üzerimde kem gözler var. Ben dua ediyorum, namaz kılıyorum ama olmuyor. İlim irfan bilen birisi bana yardım edebilir mi Allah rızası için
1 ay
Cevap
4Cevap
Yani anlamak o kadar kolay değil Kur'an okuyup, namaz kılıp, niyet edip uyumak gerekiyor bu tür şeyler...
Kuran okumuyorum ama ayetler sureler tâbi biliyorum 99 defa ihlas okuyorum zikirler çekiyorum 111 ismi azam duası yapıyorum ama olmuyor içim sıkılıyor ölcekmiş gibi hissediyorum ruhum daralıyor uyuyamıyorum bile
www.havasokulu1.com/.../...-tespit-etme-havas.html
Buraya bak eğer bu durumlardan biri varsa elimden geleni yaparım bildiğim kadarıyla tabii.
Evet var lütfen Allah rızası için yardım edin yalvarırım yardım edin ben dua ediyorum ama olmuyor ilim bilmek gerekiyor havas ilmi bu yüzden var ya namaz kılıyorum ama hep bi sıkıntı üzüntü hâli ölcekmiş gibi hissediyorum uyku uyusamda bedenim hep yorgun
Olurr lütfen bekliyorum çok sağolun Allah razı olsun
Baktınız mı lütfen bekliyorummmm
Bugün, öğrenmek için niyet ederek evin içinde 43 kere Kevser suresini oku ve yine aynı şekilde büyü olup olmadığını anlamak için istihare namazı kıl ardından 9 kere kevser suresini oku, kimseyle konuşmadan uyu. Varsa eğer üzerinde bir ağırlık olur ya da sana ilham olur nerede olduğu. Eğer sonuç olmazsa başka bir şey bakayım. şu an en kolay bu...
Hemen açıyorummm
Nasıl açabilirim mesaj kutumu?
Bıraktımmm
Git bi aile büyüğüne kendini okuttur
Ya okuyorlar ama olmuyor bilmiyorum çok namaz kılıyorum zikir çrkiyorum hayır yapıyorum ama bilmiyorum içim daraliyor ruhum sıkılıyor uyuyamıyorum bile
Seni rahatsız eden başka bişey var o zaman
Evet işte onu diyorum büyü müdür eğer öyleyse büyü bozulmadan gecmez veya musallat mı var bilmiyorum
Hayır hayır normal bir psikologa gitsen
Ya psikologluk bi durum değil ilaç yazıp göndercek ama tıpta bazı şeylerin çözümü yoktur
Evet tıpta yok ama inançla mümkün olabilir hem ilaç hem maneviyat
Büyü vardır belki
Yardım edebilcek birisi diyorum işte varsayım yapmıyoruz burada
Her işin de bı aksılık varsa yarım kalıyor sa
Öyle oluyor tam diyorum her şey yolunda başa sarıyor emeğim bosa gidiyor yorgunluk var ne kadar uyusamda dinlenemiyorum
Abdest al devamlı ve hergün ayet'el kürsi oku üstüne mest et suyuna oku iç
Abdest aldım namaz kılıyorum 111 ismi azam duası yapıyorum 33 er defa elhamdullilah allahu ekber subhanallah zikri çekiyorum ama olmuyor nasipsizlik var
Usta sabır illakı olur rahmi senı sınıyor dur allah kerım
Doğrudur reis te dayanacak gücüm kalmadı boşa yaşıyorum diye düşünüyorum herkesin işi gücü rayında tek istediğim yuva kurmaktı sevdiğim kadın bi çırpıda engelledi beni 4 aylık ilişkimiz di
Dua oku
Dua okuyorum 111 ismi azam zikri yapıyorum namaz kılıyorum ama geçmeyen bi nasipsizlik var
Kurşun döktür
Kurşun gerçek değil kuranda olan bişey değil hurafa ayrıca fizik sıcak metal suya atıldığında patlar zaten
Büyü vardır belki.
Bilmiyorum sadece yardım edebilcek birisi nolur Allah için yardım edin
Saffat oku. Felak nas.
Okuyorumda ehli sünnet biri lazım büyü varsa çözülmeden geçmez ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
üzerinde ölü toprağı var hissi çok tanıdık 😊 Bazen nazar olur, bazen de üst üste gelen şanssızlıkları gizli bir el sanırız. Önce kendine yüklenmeyi bırak 🙏 Sonra hem dua etmeye devam et, hem de küçük adımlarla hayatında somut değişiklikler dene. Manevi tarafla birlikte psikolojik desteği de düşünmek çözümü hızlandırır 💫