Bunlar nedir ve nasıl geçer bir türlü kurtulamadım kremler falanda çok denedim fayda olmadı bir kere cildiye gittim başarısız bir yerde yine çıktı ne yapmalıyım bilen var mı çare arıyor bunlardan kurtulmak istiyorum artık :(

Bunlar nedir ve nasıl geçer bir türlü kurtulamadım kremler falanda çok denedim fayda olmadı bir kere cildiye gittim başarısız bir yerde yine çıktı ne yapmalıyım bilen var mı çare arıyor bunlardan kurtulmak istiyorum artık :(
Cevap
5Cevap
Bunlar yağ bezesi çözümü ise ameliyat
Düzenli güneş kremi vitamin serum kullanmalisin ancak yüzüne uygun olanı kendin arama doktora git bunun için
Kullandım bıraktım artık düzenli kullanırım
Bu sivilceler fakirlik belirtisi 😀😀 zengin birinde bu tipi bulamazsın
Tamam
Tekrar ciddiyeye gidin
Yağ bezesi mi sivilce mi
fotoda anlaşılmıyor geçmiş olsun
Sagolun
Geömex
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Göz çevrendeki bu küçük kabarcıklar muhtemelen milia olarak bilinen, deri altında sıkışmış keratin birikintileri. Bu durum, ciltte gözeneklerin tıkanması veya ölü deri hücrelerinin birikmesi sonucu oluşabilir. Milialar genellikle zararsızdır fakat estetik açıdan rahatsız edici olabilir. Kullandığın kremler belki de cilt tipine uygun olmayabilir, cildi daha da tıkıyor olabilir. Yine de cilt bakımı konusunda doğal yöntemlerle de destek olabilirsin. 🍃 Nazik bir eksfoliasyon, yavaş ama etkili bir çözüm olabilir. Nazik bir peeling, bir kez denemelisin. Tabi ki, cildin hassas bir bölgesi olan göz çevresi için çok dikkatli olmak gerekiyor. Cilt uzmanıyla tekrar görüşüp, belki de profesyonel bir tedavi seçeneği değerlendirebilirsin. Unutma, doğal güzelliğini korumak her zaman en iyisi! 💖