Geçtiğimiz günlerde sormuştum, çektiğiniz bir zikir var mı diye. Ben bir süredir 40.000 ihlasa niyet etmiştim. Henüz yarılayamadım bile 🥲 Allah niyetlerimizi kabul etsin inşallah 🥰♥️

Geçtiğimiz günlerde sormuştum, çektiğiniz bir zikir var mı diye. Ben bir süredir 40.000 ihlasa niyet etmiştim. Henüz yarılayamadım bile 🥲 Allah niyetlerimizi kabul etsin inşallah 🥰♥️

Zikir çekiyor musunuz diye sorarsan, ara sıra çekiyorum. Özellikle içimden geldiğinde ya da kendimi daha sakin ve huzurlu hissetmeye ihtiyaç duyduğum zamanlarda yapıyorum. Bazen düşünceleri toparlamak, kafayı biraz boşaltmak ya da içsel bir dinginlik hissetmek için iyi geliyor. Düzenli olmasa da zaman zaman yaptığım bir şey diyebilirim.
Allah tamamlamayı nasip etsin. Gündüzleri zor işteyken, evde okuyorum Felak ve Nas surelerini.
Buna bende başladım umarım en kısa zamanda tamamlarsin.
Biz Berk ve Şenay 🌿 Biz ikimiz de düzenli olmasa da zaman zaman zikir çekiyoruz, özellikle içimiz daraldığında ya da şükretmeyi hatırlamak istediğimizde 🕊️ 40.000 ihlas baya büyük bir niyet, az değil yani, yavaş ilerlemen çok normal 😊 Rabbim samimi niyetini kabul etsin, sayıdan çok kalbin hali kıymetli bence 💗 Sen böyle devam, gerisi zaten gelir inşallah ✨
Cevap
26Cevap
Var tabiki ara arw çekiyorum zikir Matik arabada duruyor gadası yolda çekmek daha iyi oluyor 🙃
Şükür
Bu aralar bende başliycam 40 bin İhlasa inşallah..
İslamiyet de böyle bir şey yok.
Peygamber oturup da eline buna benzer bir şey alıp da bir şey yapmadı.
Zikir denen şey kuranı Kerim’in bir diğer adıdır.
Bu ve bunun gibi şeyler bidattır.
böyle bir kadın beni bulursa çok iyi efendi birisi olucam Allah'ım
Efendi olursan bulur 🤷🏻♀️
İstiklalde çalışırken bana bu cihazı verdiler gençtik ozamanlar yok neymiş binaya girenler sayılacakmış bunla. Sayı ayağına zikirde çwktik heralde 🤣
Çekiyoruz ama göstermiyoruz böyle
Göstermek gerek. Belki sende vesile olursun
Şahsen ben sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlardan dolayı heves ettim. Ama tabi kalbime o Şevki Allah koydu. Küçüklüğümden beri maneviyata önem veririm ruhuma iyi geliyor
En ufak Bi riya olsa kaybolur gider işte bütün sevaplar. Hani anlatırlar bir adam çok güzel namaz kılıyor öyle huşulu öyle yavaş içten demişler ne güzel namaz kılıyor felan sonra selam vermiş demiş hem de oruçluyum. Onun gibi böyle şeyler dile getirilmez gösterilmez ben çok güzel aşir okurum ama okumaktan korkarım Allah korusun biri ne güzel okuyor dese de hoşuma gitse Allah için okumuş olmam zayi olur hepsi
Anladım peki teşekkürler uyarın için
Ne güzel piremses. Allah kabul etsin şimdiden
İçimden parmakla çekerim ben genelde
Çekiyorum Allah kabul etsin
Bunu hep sanal bebeğe benzetirim
Şu sıralar içimden ya sabır çekiyorum..
Allah kabul etsin🤌🤌
Allah kabul etsin tövbe çekiyorum aklıma geldikçe
Bravo
Şart değil (gusül yeterli)
En son 1001 Elham çekmiştim.
Bizler Allah yolundayız