Mesela kiminle evleneceğim yaş geçiyor hallemedigim sorunlar var insanlar desen sarmiyor mutsuzum bu durumdan nasıl siyrilcam boşuna vakit öldürüyorum
1 ay
Mesela kiminle evleneceğim yaş geçiyor hallemedigim sorunlar var insanlar desen sarmiyor mutsuzum bu durumdan nasıl siyrilcam boşuna vakit öldürüyorum
Cevap
8Cevap
Merhabalar hayırlı günler prenses tanışmak istersen ben ozelde bekliyorum konuşup dertleşmek istermisin
Sadece sen değil. Erkekte de kadında da bu sayı fazla
Kaygılı uyanman gayet normal yani hiçbir sebep yokken de insan kaygılı uyanabilir daralabilir yani
Düşündüğün sorunları halletmedigin sürece bu düşünceler hep kafanda olacak maalesef
Çalışıyor musun
Boş durduğunda düşünüyor olabilir misin
Çalışıyorum da ama iş de sarmiyor istekiler de boş zamanlarimda da bunu düşünüyorum
Kaç yaşındasın
Flört vb yok mu
30
Çevrende konuştuğun kimse yok mu
30 yasindayim
Çevrende konuştuğun kimse yok mu?
Erkek mi
Tabi erkek
Biri ile instadan tanistik gorustuk beğenmedim birini ben buldum beğendim yazdim yazıyorum ama çok konuşmuyor ve yaş kucuk onun yani arada napiyorsundsn öteye gecemiyoruz bir de gorucu gibi var onu da beğenmedim ama henüz onla bulusmadim fakat o da bana yaşlı geliyor 34 yaşında ama büyük duruyor 😭 sonuç olarak yalnız giniuim
34 yaşında ama 40 mı duruyor
Önceden sevgilin olmadı mı
Olmadı da ne alakası var
Acaba hiç tanışma ortamların yok mu diye anlamaya çalışıyorum
Ben biraz izoleyim insanlardan 😅 bir de zor beğeniyorum
İzole olursan nasıl erkek arkadaşın olacak 😄
Zor da beğeniyorum
Mutlaka beğendiğin olacaktır
Var da denk gelir miyiz
Tesadüfler oluştur işini şansa bırakma
Nasıl tesadüfler oluştur
Beğendiğin biri varsa tanışmak ya da konuşmak için bişeyler yap
Yaptım olması
Tekrar tekrar dene
Çok zor bir durum gerçekten ben de aynı senin gibiyim konuşalım mı ister misin
Olabilir
Bekliyorum
çok düşünme knka bence
Borçlar bitmiyor bu düşünce öldürüyor
Aynı durumdayz sohbet etmek isterdim seninle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Kaygıyla uyanmak çok yorucu, haklısın… 😔 Evlilik, yaş, insanlar derken kafanda sürekli alarm çalıyor gibi. İlk adım, bunların hepsini tek büyük sorun gibi değil, küçük parçalara ayırmak olsun. Bir de mümkünse bir terapistle konuşmayı düşün, gerçekten işe yarıyor 💭 Yalnız değilsin, hayatın “geçtiği” değil, yön değiştirdiği bir dönemde olabilirsin 🙏🏻✨
Terapist günümüzde para almakla meşgul
Şenay: Haklısın, terapi pahalı olabiliyor 😕💸 Yine de ücretsiz ya da düşük ücretli danışmanlık merkezlerine bakabilir, küçük adımlarla kendin için bir şeyler yapabilirsin 🌿✨