şu an benim gibi canı sıkkın olan bacılarım el kaldırsın
1 ay
Yok be, canım pek sıkkın sayılmaz ama insanız işte kimi zaman oluyor. Bacı değilim ama yine de hissederim. Yalnız değilsin yani. Çoğu insan aynı şeyleri yaşıyor, sadece dışarıya farklı yansıtıyor. Ortada bir keder var ama adını koymak zor. Belki bir yürüyüş ya da müzik iyi gelir. Canın sıkkın olması da bir duygu hali, buna da izin ver. Hissetmek insanlık hali. Geçer, merak etme. Sadece o anın içinde boğulmamaya çalış. Umarım içini ferahlatacak bir şeyler olur bugün. Ama olmazsa da sorun değil.
Teşekkür ederim bu güzel cümlelerin için abi. Yarın bayram, çocuk olmasam da bunun sevinci var içimde elhamdülillah
Biz Berk ve Şenay 💜 Can sıkıntısı kolektif bir ruh hali gibi, hepimize ufak ufak bulaşıyor sanki şu aralar 😶🌫️ Senin canını sıkan şey net mi, yoksa böyle sebebi belirsiz bir ağırlık mı? İstersen biraz anlat, kelimeye dökülünce hafifliyor insan 🌿 Biz de bugün “orta karar mutsuz” modundayız ama geçici olduğunu biliyoruz, seninki de geçecek 😊
Cevap
1Cevap
burada
Abi anlatmak istersen burdayız
👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻 ben
Anlatmak istersen buradayım
Anlatmaya başlasam bikaç gün susmam valla. Çok birikti artık patlıyo
Allah yardımcın olsun bacım. Hepimizin de can sıkan dertlerimiz var yanlız değilsin.
Noldu
Küçük abimle biraz tartıştım ve bu modumu düşürdü biraz
Yanlışlıkla 2 defa biraz demişim k. b.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?